Curățenie generală în ograda OADOR

dorel teodor nicolici

Noul președinte al Organizației pentru Apărarea Drepturilor Omului, Dorel Teodor Nicolici, susține că este decis să facă ordine în ograda instituției, după harababura lăsată de vechea conducere.

De la înființare, organizația, cu sediul central în Timișoara, a străbătut mai multe etape, extinzându-se cu filiale pe întreg teritoriul țării.

Când a venit la conducere, Dorel Nicolici a constatat că nu există nici o bază de date a membrilor organizației sau vreun document care să conțină o evidență a acțiunilor desfășurate de filialele din țară.

CITEȘTE ȘI: Cauza morții soțului ministrului de interne Carmen Dan

A fost o muncă de Sisif să găsească datele de contact și să ia legătura cu reprezentanții acestora, pentru a le pune în vedere obligația de prezenta rapoartele de activitate, precum și numărul exact al membrilor afiliați. Cu excepția a două-trei filiale, n-a primit nici un răspuns.

”Nu se putea continua așa.

Nu este normal să nu știu câți membri are organizația, cine sunt aceștia, ce activități s-au desfășurat.

Am auzit tot felul de zvonuri despre unii că făceau tot felul de măgării în numele organizației, ceea ce este inadmisibil”, a explicat Dorel Nicolici.

Prin urmare, în cadrul ședinței Adunării Generale s-a luat decizia de desființare a tuturor filialelor și de înființare a unor birouri teritoriale zonale.

”În momentul de față, avem doar în Timiș și în județul Caraș-Severin. Pe restul le-am desființat, pentru că nu s-a prezentat nimeni din partea lor. Nici cotizațiile nu au fost plătite la timp.

Pe cei care au fost membri îi așteptăm la sediul nostru din Timișoara ca să le facem alte legitimații, pentru că pe cele vechi le-am anulat.

Urmează să înlocuim și insignele comisarilor, precum și însemnele de pe ștampila organizației.

De acum înainte, va trebui să stăm de vorbă personal cu fiecare cetățean care dorește să devină membru al nostru, să îl cunoaștem și noi…

Nu mai vreau să fie ca înainte, când se făceau membri la grămadă sau comisari și nimeni nu știa de ei”, a adăugat președintele OADOR.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns