Cauza morții soțului ministrului de interne Carmen Dan

carmen dan

Corneliu Daniel Dan, soţul ministrului de Interne, a murit ieri, iar poliţiştii şi procurorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. La câteva ore de la vestea care a îndoliat familia lui Carmen Dan a dezvăluită o posibilă cauză a morții.

Corneliu Daniel, soţul ministrului de Interne, ar fi decedat din cauza unui infarct

Corneliu Dan a fost găsit fără puls în locuinţa sa.

Toate acestea după ce ieri, 3 iulie, vecinii din blocul în care locuia soțul ministrului de Interne au făcut o sesizare directă prin care au anunțat că nu l-au mai văzut de o vreme pe bărbatul de 57 de ani.

În ceea ce privește cauza morții, se pare că partenerul lui Carmen Dan ar fi un infarct. La momentul transmiterii acestei știri, cauzele decesului nu sunt încă publice. Potrivit unor surse, cadavrul nu prezintă urme de violenţă.

Poliţiştii şi procurorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în cazul soţului ministrului de Interne, Corneliu Daniel Dan. Potrivit ultimei declaraţii de avere a ministrului, Corneliu Dan a lucrat pentru OMV Petrom SA Teleorman până la data de 31.05.2017, având un salariu anual de 60.000 de lei, scrie cancan.ro.

Autopsia a arătat că bărbatul a murit din cauza insuficienței cardio-respiratorie acută ca urmare a unui edem pulmonar și infarct miocardic acut.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns