Copil de procuror, beat la volan și filmat în timpul unor curse ilegale înainte să provoace un accident! (video)

accident caras 8

Bogdan George Aninoiu, autorul accidentului de luni dimineață de la Obreja, a postat pe contul său de Instagram mai multe filmări din timpul unor „liniuțe” pe drumurile publice!

În limbaj de argou, „liniuțe” le spun pasionații concursurilor dintre două autoturisme aflate în trafic, astfel de „curse” pe drumurile publice fiind interzise de lege.

CITEȘTE ȘI: Cauza morții soțului ministrului de interne Carmen Dan

Bogdan Aninoiu, fiul fostei prim-procuroare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, a făcut neglijența să arate tuturor internauților cât de rapidă este mașina sa de fițe, iar asta l-ar putea costa scump acum, când oamenii legii l-au depistat băut bine, imediat după ce a avariat alte două autoturisme și a rupt un stâlp de electricitate.

Potrivit comisarului-șef Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, polițiștii i-ar fi suspendat dreptul de a conduce din cauza alcoolemiei foarte mari cu care a fost depistat la volan.

Cât îi privește pe foștii colegi ai mamei sale, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, deocamdată, dosarul penal nu a fost înregistrat .

„Durează 3-4 zile la noi procedurile până la înregistrarea dosarului cu procedura numărului unic. Iar după înregistrare, urmărirea penală începe doar in rem, asupra faptei, abia apoi se continuă cercetările”, ne-a declarat procurorul Ionela Anderca, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, scrie expressdebanat.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Copil de procuror, beat la volan și filmat în timpul unor curse ilegale înainte să provoace un accident! (video)

  1. ciudat!? deci se cunoaste AUTORUL dar dosarul se inregistreaza prima data in REM si apoi …. se musamalizeaza! pentru ca toti maharii nu sunt capaabili sa isi creasca copiii cu bun simt!

Lasă un răspuns