Cum poți cumpăra o mașină de lux la un preț foarte mic. Un Audi Q7, de la 4.500 de euro

Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) a lansat platforma online pentru derularea licitaţiilor publice prin mijloace electronice, a anunţat Ministerul Justiţiei. Site-ul oferă posibilitatea potenţialilor cumpărători să participe la proceduri, respectând distanţarea fizică. ANABI are în evidenţă bunuri indisponibilizate în valoare cumulată de peste 203 milioane de euro.

CITEȘTE ȘI: Avertisment: Sistemul medical din România ar putea intra în colaps. Ziua decisivă: 14 august

Pe platforma online au fost deja scoase la licitație 6 autoturisme confiscate, printre care și unele de lux. Este vorba despre un Porsche Panamera 4 din 2012, cu un preț de 89.567 de lei (18.500 euro), Audi Q7 din 2008, în valoare de 21.439 lei (4.500 euro) și un Audi Q7 S-line din 208, scos la licitație cu 26.680 de lei (5.500 euro).

Platforma poate fi accesată la adresa de internet: https://anabi.just.ro/licitatiionline.

Ministerul Justiției a precizat că, prin digitalizarea procedurilor de lucru aferente organizării acestor licitaţii, se asigură transparenţa şi accesul facil la informaţii privind activitatea ANABI, fiind consolidate totodată mecanismele interne de management eficient al resurselor publice.

sursa: stirileprotv.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns