Cu ochii pe cartierele Timișoarei

În ultimul timp, polițiștii locali au continuat acțiunile în cartierele orașului începute în urmă cu o lună.

CITEȘTE ȘI: Într-o comună de lângă Timişoara se ridică un mic… orăşel. 1.000 de apartamente, grădiniţă, şcoală şi supermarketuri, pe 70 de hectare

De această dată efective mărite de polițiști locali au fost prezente în cartierele Soarelui, Calea Buziașului, Ciarda Roșie.

CITEȘTE ȘI: O mamă din Reşiţa îşi caută cu disperare fata, care ar fi plecat spre Timişoara: „Este viaţa şi inima mea. Vă implor, ajutaţi-mă să o găsesc!”

În urma acestei acțiuni, 162 de cetățeni, au sesizat probleme diverse, printre care prezența, pe timpul verii, seara târziu, a tinerilor care fac gălăgie în Parcul Pădurice, parcarea de autoturisme pe trotuar care împiedică circulația pietonilor pe str. Sirius, căruțe care circulă fără autorizație și persoane fără adăpost care caută prin tomberoane pe str. Atomului și pe Calea Urseni, prezența câinilor fără stăpân pe str. Emil Racoviță și în Parcul Pădurice etc.


CITEȘTE ȘI: Bobby Joe Long a fost executat. Ultimul cuvânt al criminalului care a ucis 10 femei, în Florida

 


La acțiune s-a luat legătura și cu președintele Consiliului consultativ de cartier din zonă, care a semnalat că pe străzile din zonă circulă autovehicule de tonaj, căruțe fără aviz, nu sunt ridicate deșeurile vegetale și menajere și a solicitat amplasarea de camere video acolo unde se formează rampe clandestine de deșeuri.

În cadrul constatărilor și în urma semnalărilor cetățenilor, au fost identificate de polițiștii locali 15 locații în care se aflau autovehicule ce păreau a fi abandonate, 11 locații identificate ca terenuri virane neîmprejmuite, precum și 68 de locații în care se aflau abandonate deșeuri.

Toate aspectele au fost preluate de polițiștii locali, iar cele care intră în competența altor instituții au fost direcționate către celelalte structuri în competența cărora se află, pentru luarea măsurilor de remediere.

Acțiunile continuă și în perioada următoare și în celelalte cartiere ale municipiului.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns