CSC Dumbrăvița grupa 2015 a luat locul I la turneul național de minifotbal Croco Cup

CSC Dumbrăvița grupa 2015 a luat locul I la turneul național de minifotbal Croco Cup

CSC Dumbrăvița grupa 2015 a luat locul I la turneul național de minifotbal Croco Cup

Premier Arena din Moșnita Nouă a găzduit, în 2 și 3 septembrie, turneul de minifotbal Croco Cup Tournament – grupa de vârstă 2015.

În cadrul competiției naționale, aflată la prima ediție, au participat 16 echipe din toată țara.

Share Events alături de co-organizatorii de la Football Stars Dumbrăvița și-au îndeplinit misiunea de a organiza și premia toți copiii participanți la competiție, cu sprijinul sponsorului principal Patrick Sport România dar si a partenerilor săi și a consilierei locale Alina Sperlea, oferind astfel cupe, medalii, echipamente sportive și mingi de fotbal.

Într-o competiție strânsă, în care finala și una dintre semifinale s-au decis în urma loviturilor de departajare, podiumul Croco Cup Tournament a fost ocupat de: CSC DUMBRĂVIȚA – locul I, “U” CLUJ – locul II și LUCEAFĂRUL 2010 CLUJ – locul III.

csc dumbravita1

“A fost o competiție la care au participat echipe foarte bine pregătite, cu jucători talentați, ceea ce ne bucură, pentru că viitorul fotbalului românesc prezintă potențial. Vreau să felicit cu această ocazie copiii, antrenorii, arbitrii și pe toți partenerii noștri, care au făcut posibilă organizarea acestui turneu!”, a declarat, la festivitatea de premiere, Marius Preda, CEO al Share Events.

CITEȘTE ȘI: Timişoreanca Laura Bacria a strălucit la „Olympia Amateur – Eastern Europe”

Trebuie menționat că deși se laudă cu susținerea echipelor sportive și a sportului în general din comună, Primăria Dumbrăvița nu s-a implicat nici în organizarea nici în susținerea sau premierea sportivilor.

În weekend-ul ce urmează, 9-10 septembrie, va avea loc competiția pentru grupa 2014.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *