Biciclete fără acte de proveniență, confiscate la PTF Cenad

Biciclete fără acte de proveniență, confiscate la PTF Cenad

Biciclete fără acte de proveniență, confiscate la PTF Cenad

Vineri, 1 septembrie, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, județul Timiș, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, un cetățean român, șofer al unui autoturism marca BMW, înmatriculat în România, care era însoțit de un conațional.

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, în interiorul autoturismului, trei bicilete: o bicicletă E-bike marca Focus, o biciletă marca Focus și o bicicletă specială marca Cannondale Topstone 5, pentru care cei doi cetățeni români nu au putut prezenta nici un document justificativ (bon de casă, factură, aviz de însoțire a mărfii).

Cei doi au declarat că bunurile le aparțin și că le-au achiziționat din Italia, de la un bărbat de origine turcă.

Bunurile, în valoare totală estimată de 68.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, întrucât cei doi români nu au putut prezenta documente de proveniență pentru acestea.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare a se dispune măsurile legale care se impun.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Biciclete fără acte de proveniență, confiscate la PTF Cenad

  1. Descoperirea acestor bunuri în valoare de 68.000 lei în interiorul autoturismului marca BMW al celor doi cetățeni români la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad este un semn al eficienței polițiștilor de frontieră în combaterea contrabandei și a comerțului ilegal. Este important ca autoritățile să continue cercetările pentru a stabili originea acestor bunuri și pentru a lua măsurile legale adecvate în conformitate cu legislația. Acest caz subliniază necesitatea unei controale riguroase la frontiere pentru prevenirea activităților infracționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *