Cozi ca pe vremea lui Ceauşescu la un hipermarket din Timişoara! Care este motivul

auchan timisoara

Cozile memorabile din ultimii ani ai perioadei comuniste sunt reamintite la un hipermarket din Timişoara. Dacă, însă, în urmă cu 30 de ani, lumea se înghesuia pentru că nu erau alimente suficiente, de data aceasta, motivul este cu totul altul.

Aglomeraţia infernală de la Auchan Timişoara Nord (Calea Aradului) este cauzată de numărul mic al caselor de marcat deschise, lucru foarte iritant pentru clienţi.

Există şi aici o explicaţie: nu mai sunt casiere, iar la megafoanele din interiorul hipermarketului se aud întruna anunţurile referitoare la angajări. Iată cum legea cererii şi ofertei are efecte şi pe piaţa hipermarketurilor.

Locuitorii unei comune din Timiș sunt împărțiți de primărie în cetățeni de rangul I și cetățeni de rangul II

Lumea nu mai acceptă salarii derizorii şi program prelungit, criza de forţă de muncă fiind o realitate tot mai evidentă. La fel ca şi statul la coadă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Cozi ca pe vremea lui Ceauşescu la un hipermarket din Timişoara! Care este motivul

  1. Au incercat sa aduca olteni dar nici astia nu mai lucreaza pe salariul minim pe economie,,Eu zic sa mai incerce cu personal din Republica Moldova– mariti salariile daca vreti personal

  2. Au mariiiiit salariile la auchan… fiecare casiera injurata de idioti.. imbecili.. mitocani… etc.. va primii 10 lei de fiecare injuratura incasata…hai banatu… sa marim salariileeeee la auchan…si hai cu nevestele… poate castigati ceva bani in plussss

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *