Cosmin Tabără: Geanta cu milionul lui Buzatu este o palmă pentru clasa politică românească

Cosmin Tabără: Geanta cu milionul lui Buzatu este o palmă pentru clasa politică românească

Cosmin Tabără, viceprimar al Timișoarei, a scris pe Facebook, marți seara, că „geanta cu milionul lui Buzatu este o palmă pentru clasa politică românească”.

„Individul care își căra „economiile” de 1 250 000 de lei într-o geantă, dosită în portbagajul mașinii, probabil cea de serviciu, este, cum știți, președinte al CJ Vaslui. Dar, mai ales, membru cu influență în PSD câtă vreme rudele sale sunt bine „înfipte” în joburile de partid și de la stat. Cu atât mai mult, Dumitru Buzatu este unul dintre politicienii care decredibilizează, odată cu partidul din care face parte, și mai toată clasa politică. Este exact genul de politician care, prin ticăloșiile lui, crește procentele AUR. Care nu are nimic de făcut decât să amintească electoratului despre corupția și lăcomia acestor așa-zisi politicieni.

Reacția PSD a fost dură în ceea ce-l privește pe șpăgarul din Vaslui, dar tardivă. Tardivă pentru că e greu de crezut că cei din anturajul lui Dumitru Buzatu și cei din conducere nu îi știau „năravul”. Dar au acceptat și au tăcut, iar atunci când puroiul a țâșnit, au reacționat ferm.

Din păcate, promovarea și susținerea acestor așa-ziși politicieni umbresc munca altora, slăbesc grav încrederea românilor în democrație, în sistemul politic, în partidele democratice, iar reacția se va vedea la alegeri.
Vrem, nu vrem, scandalul Buzatu se răsfrânge și asupra PNL. Fiindcă suntem împreună la guvernare!Astăzi vorbim despre șpăgarul din Vaslui, dar mă tem că asemenea șpăgari există mai peste tot!

Reformarea partidelor, punerea în practică a principiilor este obligatorie! Altfel, drumul spre anarhie este tot mai aproape. Da, și PNL trebuie să aplice reforma, promovarea principiilor liberale și respectarea valorilor liberale.

Personal, mă simt jignit de atitudinea șpăgarului din Vaslui și, poate chiar mai mult, mă simt jignit de modul cum acesta a acces la putere. Dar cea mai grea întrebare a mea, în acest context, este de ce, noi, peneliștii, fugim de electorat nostru în brațele PSD? Unde, alături de alte lucruri nefirești, formăm o alianță care și acoperă asemenea porcării? În loc să înfruntăm realitatea, să corectăm greșelile și să facem adevărata politică liberală!”, a scris Tabără pe rețeaua de socializare.

CITEȘTE ȘI: Restaurantul „Marele zid chinezesc” din Timișoara, închis de Protecția Consumatorilor. Ce au găsit comisarii OPC (foto)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Cosmin Tabără: Geanta cu milionul lui Buzatu este o palmă pentru clasa politică românească

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *