Restaurantul „Marele zid chinezesc” din Timișoara, închis de Protecția Consumatorilor. Ce au găsit comisarii OPC (foto)

Restaurantul "Marele zid chinezesc" din Timișoara, închis de Protecția Consumatorilor. Ce au găsit comisarii OPC (foto)

Restaurantul „Marele zid chinezesc” din Timișoara, închis de Protecția Consumatorilor. Ce au găsit comisarii OPC (foto).

Un nou control, alte nereguli scoase la iveală de comisarii de la Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Timiș.

restaurant 1 1

Restaurantul „Marele zid chinezesc” (SC Bun-Vast SRL) de pe Calea Martirilor din Timișoara a fost închis până la remedierea deficiențelor constatate, iar produsele neconforme au fost retrase de la comercializare.

CITEȘTE ȘI: 1 Octombrie, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Cum va fi sărbătorită la Timișoara

„Controlul s-a desfășurat în vederea cercetării unei reclamații.

restaurant 2 1

La extinderea controlului s-au constatat următoarele: în blocul alimentar au fost identificate materii prime lipsite în totalitate de elemente de identificare/caracterizare necesare stabilirii conformității acestora, stare termică modificată.

restaurant 3 1

Întreg spațiul era neigienizat corespunzător, fiind prezente mucegaiul, mizeria și urme întărite de grăsime, precum și insecte vii.

restaurant 5 1

Au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, respectiv o amendă în cuantum de 7.000 lei și un avertisment.

restaurant 4 1

Au fost dispuse și măsuri complementare: oprirea temporară de prestări servicii pană la remediere și oprirea definitivă de la comercializare și retragerea de la consumul uman al produselor”, a precizat comisar-șef Mihai Alin Gubandru.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Restaurantul „Marele zid chinezesc” din Timișoara, închis de Protecția Consumatorilor. Ce au găsit comisarii OPC (foto)

  1. cate zile a fost inchisa shaormeria din Complexul studentesc? ZERO! Ii doare in cot pe patroni platesc oricate amenzi din moment ce castiga pe zi mii de euro! In spate tejghelei si in curte totul este o mizerie de cocină, galetile cu maioneza sunt depozitate la temperatura ambientala, nu conteaza ca prostimea care cumpara se trezeste a doua zi cu diaree. Nici un angajat nu are analizele medicale facute pe corect. Tara de spagari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *