Cosmin Contra, propus cetățean de onoare al Timișului

Consilierul județean Marcel Mihoc a propus, în cadrul ședinței în plen a CJT de joi, acordarea titlului de cetățean de onoare al Timișului cunoscutului sportiv timișorean Cosmin Contra.

După ce acest titlu a fost acordat unui prelat, Patriarhul Daniel, și un om de cultură, Ștefan Popa Popa’s, Mihoc s-a gândit că ar fi bine să urmeze un sportiv.

„Este o propunere făcută în calitatea mea de cetățean. Cosmin Contra este cetățean de onoare al localității Uivar, vrea să se întoarcă în România, să deschidă un club. A plecat din Timiș, a realizat ceva în lumea asta, ne-a reprezentat cu mândrie unde a fost, de ce să nu ajutăm un om să se întoarcă acasă? E un gest simbolic, de respect față de ceea ce a făcut în sportul”, a argumentat Mihoc.

Cosmin Contra, acum în vârstă de 41 de ani, și-a început cariera de jucător de fotbal la Poli Timișoara, continuând apoi la Dinamo și mai multe cluburi din străinătate. A revenit la Timișoara ca antrenor al echipei Poli. A condus echipa timp de 11 etape în sezonul 2010-2011, fiind demis însă la finalul turului după un conflict cu patronul bănățenilor. În această perioadă, Poli nu a pierdut nici un meci, iar Cosmin Contra a lăsat-o pe locul secund în clasament.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns