Pleacă Bușoi, vine Bogdan

Retragerea europarlamentarului Cristian Bușoi din cursa pentru Primăria Capitalei ar putea redesena tabloul electoral și în județul Timiș. Faptul că Bușoi a trebuit să se dea la o parte nu înseamnă că nu va primi ceva la schimb.

Unul dintre trocurile cele mai la îndemână este chiar șefia Consiliului Județean Timiș, unde Cristian Bușoi ar putea avea un cuvânt greu de spus.

Reacția a venit imediat după ce europarlamentarul a conștientizat că ar putea pierde bătălia pentru Primăria București: în cursa pentru CJ Timiș s-a înscris Ciprian Bogdan (foto), consilierul lui Bușoi.

Bogdan este din Timișoara, a fost chiar și consilier local, e membru PNL din 2002, are tot viitorul în față, așadar reprezintă o variantă care trebuie luată în seamă.

Mai mult, consilierul lui Bușoi și-a stabilit și un program de acțiune, dacă va ajunge președinte: construirea unei fabrici de automobile, pentru a păstra industria de automotive; sedii de multinaționale la Timișoara; construirea unui terminal cargo de dimensiuni mari la Aeroportul Timișoara.

Nu se știe dacă Ciprian Bogdan va ajunge să implementeze aceste idei, dar e cert că lupta (pardon, competiția) devine tot mai interesantă în PNL Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

8 thoughts on “Pleacă Bușoi, vine Bogdan

  1. Prefer un tanar ce cunoaste administratia, asa cum este Ciprian Bogdan, decat vreun habarnist ce crede ca le stie pe toate sau vreun „obosit” ce se vrea dinnou in joc. Sincer… e vremea tinerilor ce doresc schimbarea sistemului…

  2. E Busoi si are aceleasi pacate. Carisma probabil ceva mai multa decat „nasul„ sau politic, dar bani mai putini decat acesta.

    Vreti candidat sa se faca de ras PNL-ul? Puneti-l pe Ciprian. Mai bun ca el mi se pare Marian Vasile, cel care are si experienta si si-a facut si temele: platforma program, tabele de semnaturi, depunere candidatura in timpul stabilit de BPJ.

  3. Nu e suficient sa fii tanar ca sa aspiri la functii ce te depasesc si ca responsabilitate si la importantul „capitol” – CREDIBILITATE!

    1. Nu cred ca o lista de semnaturi te poate recomanda ca fiind persoana potrivita ca sa conduci un judet. Sa nu uitam cat de marginalizati am fost si suntem ca si judet in ceea ce presupune investitiile strategice gen sosea de centura, etc. Prefer o persoana abila politic, ce sa aiba legaturile necesare la nivel central si de la care sa obtinem rezultate.

Lasă un răspuns