SENTINŢĂ JENANTĂ în cazul agresorului Georgianei, fata sechestrată şi bătută de iubit 22 de ore

În urmă cu şase luni, o ţară întreagă era în şoc la vederea imaginii unei tinere cu părul smuls, bătută şi speriată. Georgiana fusese sechestrată timp de 22 de ore de iubitul ei, care a bătut-o cu bestialitate şi i-a smuls părul din cap.

Joi, Judecătoria Timişoara a decis ca agresorul, Adrian Bajusz, să fie condamnat la zece luni de închisoare cu executare pentru violenţă în familie.

„Mi se pare o condamnare mult prea blândă în raport cu fapta”, spune Sorin Pescarovici, avocatul tinerei.

georgiana

Rănile fizice şi psihice ale Georgianei încă persistă, după jumătate de an de când a căzut victimă fostului său iubit. Ea urmează şi acum un tratament psihologic, iar cicatricile au rămas mărturii ale dramei prin care a trecut.

Din păcate, nu doar decizia Judecătoriei Timişoara ridică un semn de întrebare, ci şi cele două expertize medico-legale realizate pentru stabilirea gravităţii faptei. Dacă prima dată specialiştii au afirmat că Georgianei i-a căzut părul din cauza stresului, a doua oară au considerat că tinerei i s-a adus un prejudiciu… temporar prin cicatricile pe care le avea.

Urmările agresiunii i-au schimbat însă fetei viaţa. „Desigur, noi vom merge mai departe şi vom face apel”, a declarat avocatul Georgianei.

Foto: Adrian Pîclişan


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns