Copilul de șase ani din Deva, care s-a înecat într-un bazin, a murit, la Timișoara. Micuțul a făcut stop cardiorespirator

Băiatul în vârstă de șase ani care – la sfârșitul lunii decembrie – s-a înecat într-un ștrand din Deva, a murit la Spitalul Județean Timișoara, în urma unui stop cardiorespirator.

CITEȘTE ȘI: Control la Maternitatea ”Odobescu”

Iulian Velea, medic în cadrul Secției de Pediatrie a Spitalului Județean Timișoara, a declarat, miercuri, că băiatul de șase ani a murit duminică seara, în urma unui stop cardiorespirator.

“Copilul a murit în urma unui stop cardiorespirator. Înainte a fost în comă profundă, în stare foarte gravă”, a afirmat medicul Iulian Velea.

CITEȘTE ȘI: Cea mai mare pensie din Europa este încasată în România. Cine este românul căruia poştaşul îi aduce lunar 11.000 de euro

Un copil în vârstă de 6 ani s-a înecat, în data de 26 decembrie, într-o piscină de la un ştrand din orașul Deva, județul Hunedoara.

Copilul a fost resuscitat de angajaţii ştrandului şi dus la spital, unde a fost internat la Terapie Intensivă.

În ziua următoare, băiatul a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Județean Timișoara, în stare foarte gravă, scrie antena3.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.