Copiii, ținte ușoare pentru perverși, pe Internet. Bărbat din Timiș reținut de poliție

pedofil 2

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 30 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de racolarea de minori în scopuri sexuale și coruperea sexuală a minorilor.

CITEȘTE ȘI: Bolid de lux, furat dintr-o curte, în vestul ţării. Jaful, filmat de camerele de supraveghere

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au identificat și depistat un bărbat, de 30 de ani, din localitatea Peciu Nou, județul Timiș, bănuit de comiterea infracţiunilor de racolare de minori în scopuri sexuale şi coruperea sexuală a minorilor.În fapt, în data de 26 septembrie 2019, cel în cauză este bănuit că ar fi purtat discuţii în mediul virtual, cu o minoră, de 10 ani, căruia i-ar fi făcut propuneri indecente”, transmit reprezentaníi IPJ Timiș.

Bărbatul de 30 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de racolarea de minori în scopuri sexuale și coruperea sexuală a minorilor, urmând ca în cursul zilei de azi să fie propus pentru luarea unei măsuri preventive. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

„Având în vedere că, astăzi este Ziua Siguranței pe Internet, recomandăm tuturor părinților să-și supravegheze îndeaproape copiii atunci când navigheză pe internet, deoarece aceștia pot deveni foarte usor ținta infractorilor”. mai precizează cei de la IPJ.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *