Doi copii dispăruţi sunt căutaţi cu disperare în tot vestul ţării

disparuti 1

În data de 10.02.2020, la ora 11, poliţia a fost sesizată de reprezentanta unei case de tip familial din localitatea Uricani despre faptul că minorii STOICA ALEXANDRA CARMEN (de 15 ani) și OZARCHIEVICI ȘTEFAN RĂZVAN (de 17 ani) au plecat din unitatea de ocrotire socială din orașul Uricani, în data de 08.02.2020 (minora), respectiv în data de 04.02.2020 (minorul), cu bilet de voie, însă nu au mai revenit.

Stoica Alexandra Carmen prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,64 m., greutate aproximativ 60 kg., păr șaten, tuns lung, ochi căprui, față ovală, având prezentând ca semn particular tăieturi pe antebrațul stâng. La data plecării, era îmbrăcată cu geacă neagră, de fâș, cu glugă, blugi albaștri, iar în picioare purta ghete sport de culoare negru cu roz.

Ozarchievici Stefan Răzvan prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,50 m., greutate aproximativ 50 kg., păr șaten deschis, tuns scurt, ochi albaștri, față ovală, având prezentând ca semn particular un tatuaj model cruce și inscripția „Piti și Ale”. La data plecării, era îmbrăcat cu hanorac maro cu glugă, pantaloni sport, negri, iar în picioare purta ghete sport negre.

Persoanele care îi văd sunt rugate să sune de urgenţă la 112!

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *