Vreme nebună în Timiș! Tună, fulgeră și … ninge. Foto și video

vreme 1 1

Vestul țării se află, până la ora 20.00, sub incidența unui cod galben de vreme rea. Conform meteorologilor se așteaptă intensificãri ale vântului la munte, în Banat, Crişana, Transilvania şi Maramureş, precum și ninsori viscolite în zona montanã înaltã.

CITEȘTE ȘI: Copiii, ținte ușoare pentru perverși, pe Internet. Bărbat din Timiș reținut de poliție

În intervalul menţionat, la munte, vântul va prezenta intensificãri, cu viteze de 65…75 km/h, iar îndeosebi în zona înaltã, rafalele vor depãşi 90 km/h şi va fi viscol. Vor fi intervale în care în Banat, Crişana, Transilvania şi Maramureş rafalele vor depãşi 55…65 de km/h şi izolat 70…80 km/h.

Că vremea își face de cap este vizibil în județul Timiș, unde, în zona Sânnicolau Mare astăzi a fulgerat, a tunat și a nins, ba chiar a căzut și grindină, așa cum se poate vedea în imaginile trimise de un cititor Renașterea Bănățeană.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Vreme nebună în Timiș! Tună, fulgeră și … ninge. Foto și video

    1. ”Grindina este o formă de precipitații, particulele de apă din atmosferă căzând pe suprafața solului în formă de gheață. Se formează atunci când picăturile de ploaie traversează straturi de aer cu temperaturi scăzute (sub 0 °C)…
      ….Grindina se produce mai ales în sezonul cald, fiind asociată cu averse, vânt și descărcări electrice. În România este mai frecventă în Bărăgan, Dobrogea și sudul Moldovei și este întotdeauna provocată de nori cumulo-nimbus.”

      (din ro.wikipedia/grindină)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *