Copiii Timişoarei, sărbătoriți de ziua lor

Parcul Copiilor și Parcul Rozelor vor găzdui miercuri, între orele 10 și 22, o serie de evenimente dedicate copiilor, de ziua lor.

În Parcul Copiilor, între orele 10-14, IPJ Timiş a pregătit o prezentare a tehnicii şi a mijloacelor auto din dotare, un stand de informare pentru toate categoriile de cetăţeni prezenţi la eveniment, cu predilecţie pentru tânăra generaţie, având ca tematică prevenirea antiinfracţională şi antivictimală în mediul școlar, precum şi demonstraţii de arte marţiale.

Între orele 10-21, vor avea loc mai multe acţiuni pentru cei mici: pictură pe față, modelaj cu baloane, surprize oferite de mascote, discotecă în aer liber şi multe alte surprize pregătite de clovnii din Echipa Hazliţilor şi de cei din Echipa Veselă Timişoara.

De asemenea, Clubul Sportiv „Junior Adventure” va coordona activități de balans în coardă, mers pe o bandă flexibilă, tras cu arbaleta, plimbare cu barca de rafting pe Bega, parcurs al unui traseu cu obstacole, traversare cu tiroliana și alte surprize.

Pentru cei care sunt nerăbdători să îşi testeze viteza de reacţie au fost pregătite mai multe carturi şi biciclete fără pedale, ce vor putea fi folosite într-un perimetru bine determinat.

La ora 12, formațiunea „Salvo” va prezenta, în zona căsuței de pe deal, activităţi interactive pentru copiii de toate vârstele, ateliere specifice situaţiilor de urgenţă: acordarea primului ajutor, salvări de la înălţime/tiroliană, prezentarea echipamentelor şi a tehnicii din dotarea echipelor.

La Teatrul de Vară din Parcul Rozelor se va desfășura un program bogat. Între orele 14-21, va avea loc un târg de grădinițe, iar de la ora 17, vor începe spectacolele de muzică ușoară, dans modern, dansuri populare românești și ale minorităților naționale. Seara se va încheia cu evoluțiile formațiilor de copii și tineret ale Ansamblului “Timișul” şi cu un recital Andreea Voica, acestea fiind programate de la ora 20,30.

Foto arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.