Copii de clasa a II-a, bătuți de învățător într-o școală timișeană

scoala sag

După ce în edițiile trecute ale cotidianului ”Renașterea banățeană” am prezentat episodul în care Radu Cosmin Flavius, fostul director al Școlii gimnaziale din Șag, s-a purtat abuziv cu învățătoarea Denisa Guianu, pe care a insultat-o și a împins-o, iată că părinții unei alte clase ne sesizează felul în care se poartă învățătorul Dan Nicolov cu elevii săi.

CITEȘTE ȘI: Accident mortal, după ce șoferul a adormit la volan

”Există la Șag o altă problemă, aș spune eu, mult mai mare. De la începutul anului scolar 2018-2019, clasa a II-a a fost preluată în mod dubios, zic eu, de învățătorul Dan Nicolov.

Domnia Sa ar fi trebuit sa preia clasa pregătitoare sau clasa I. Părinții au facut scandal la primărie și nu l-au vrut ca învățător, însă edilul și directorul demisionar l-au impus forțat.

La scurt timp, a început să bată copiii. Școlarii ajungeau acasă cu obrajii roșii de la palmele primite de la învățător. În prima fază mai mulți părinți au mers împreună și au vorbit cu învățătorul.

CITEȘTE ȘI: Casă cuprinsă de flăcări, în județul Timiș

El a apromis că nu îi mai jignește și nu îi mai bate pe micuți. A durat însă doar câteva zile și iar a lovit doi sau trei copiii, continuând să îi jignească folosind fraze de genul: <<să vă lasați dracii acasă sau va scot eu dracii din cap>>.

După câteva zile a bătut din nou o elevă, dar de această dată, dacă nu mă înșel, era chiar nepoata… directorului. Domnul Dan Nicolov continuă să agreseze și să jignească elevii, iar copiii merg cu frică la școală” ne spune un părinte.

Un altul ne-a subliniat faptul că pentru copii mersul la școală a devenit un adevărat coșmar:

”Micuții sunt bătuți, jigniți și umiliți de învățător, omul care în mod normal ar trebui să le îndrume primii pași în viață. Până acum ei nu au fost obișnuiți cu o asemenea purtare”.

CITEȘTE ȘI: Bradul de Crăciun din Lugoj, urmărit de ghinion. Pomul a ajuns să fie împodobit din mila trecătorilor

L-am contactat telefonic de Dan Nicolov, care în loc să-și spună punctul de vedere ne-a transmis sec că este în timpul său liber, iar pentru alte relații să-l căutăm la școala din Șag.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

8 thoughts on “Copii de clasa a II-a, bătuți de învățător într-o școală timișeană

 1. Eu nu inteleg cum poate inspectoratul sa tolereze ce se intampla in scoala aceea am inteles ca pe directorul l-au pus la loc.Nebunie totala.

  1. Daca directorul e pus politic nu îl da nici iohannis jos. Asta cu demisia lui a fost de ochii lumii, el e bine mersi in scaunul de director. „Felicitări” primarului și cui îl mai tine pe directorul karatist acolo… asta e România, obișnuiți-vă. Poate se trezește și inspectoratul, cine știe?

 2. Propun celei care a facut articolul sa se documenteze mai bine… suntem foarte multi in Sag ce l am avut profesor pe dl Nicolov… si tot ce se scrie sunt doar denigrari.
  In Sag problema este ca… educatia de acasa a copilului… nu exista !
  Va invit la o serbare la Sag….unde nu se aud profesorii sau primarul…sau programul.. de pe scena…deoarece copii nu stiu sa pastreze tacere !

  1. Ce faci doamna te-a pus primarul sa dai lectii jurnalistilor suntem in 2018 treziti-va odata ca sunteti tineri oameni ca invatatorul asta depasit trebuie sa plece linistiti in pensie .

 3. Vad ca invatatorul bate copiii sub obladuirea directorului iar directorul agreseaza invatatoare sub obladuirea primarului.Iar primarul se face ca habar nu are tare nu?

 4. Hai ca-mi place serialul episodul 1 Director agreseaza o invatatoare. Episodul2 Invatator bate copiii sunt curios ce se intampla in episoadele urmatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *