Directorul care a făcut-o ”scroafă” pe o învățătoare și-a dat demisa

scoala sag

După incidentul ce a avut loc la Școala gimnazială de la Șag, în care învățătoarea Denisa Guianu a fost agresată de directorul școlii, Radu Cosmin Flavius, cel din urmă și-a depus demisia.

CITEȘTE ȘI: Ce au descoperit legiştii pe trupurile poliţistului şi al iubitei sale, găsiţi morţi în casă la Oraviţa

Reamintim că recent acesta a intrat într-o sală de clasă în care se ținea o ședință cu părinții, a țipat la învățătoare, iar discuțiile au continuat pe hol, unde directorul, potrivit unor martori, ar fi împins-o și jignit-o pe dăscăliță, făcând-o ”scroafă”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Directorul care a făcut-o ”scroafă” pe o învățătoare și-a dat demisa

  1. Sa spunem adevarul. totul a pornit de la 1 decembrie cand a fost dat ordin ca toti de la primarie, scoala si gradinita sa participe la actiunea primrului PSD. fiindca o invatatoare nu sa supus ordinelor politice, a fost pedepsita de directorul psdist. La Sag totul este politic, aceasta ciuma rosie a pus mana pe tot: scoala, gradinita, dispensar, biserica. Cel mai urat este ca se foloseste inclusiv de copii si asa se intampla cand se implica politica si totul este politic, cei care nu se supun iau bataie. asta este psd! La Sag ar trebui cercetat!

  2. Da numai ca Comunitatea Sag a reactionat spre surprinderea lor nu cum se asteptau ei ,chiar primarul ia certat ca au facut comuna de ras el nu a inteles ca directorul prin actiunile sale a facut comuna de ras.Ei nu inteleg ca lumea nu merge cu forta la adunari publice sunt total rupti de realitate.

Lasă un răspuns