Directorul care a făcut-o ”scroafă” pe o învățătoare și-a dat demisa

După incidentul ce a avut loc la Școala gimnazială de la Șag, în care învățătoarea Denisa Guianu a fost agresată de directorul școlii, Radu Cosmin Flavius, cel din urmă și-a depus demisia.

CITEȘTE ȘI: Ce au descoperit legiştii pe trupurile poliţistului şi al iubitei sale, găsiţi morţi în casă la Oraviţa

Reamintim că recent acesta a intrat într-o sală de clasă în care se ținea o ședință cu părinții, a țipat la învățătoare, iar discuțiile au continuat pe hol, unde directorul, potrivit unor martori, ar fi împins-o și jignit-o pe dăscăliță, făcând-o ”scroafă”.

3 Comments
Ghiță 12/12/2018
Din pacate , domnul director nu si-a dat demisia , este inca in functie !
gheorghe 07/12/2018
Da numai ca Comunitatea Sag a reactionat spre surprinderea lor nu cum se asteptau ei ,chiar primarul ia certat ca au facut comuna de ras el nu a inteles ca directorul prin actiunile sale a facut comuna de ras.Ei nu inteleg ca lumea nu merge cu forta la adunari publice sunt total rupti de realitate.
Tibi T 07/12/2018
Sa spunem adevarul. totul a pornit de la 1 decembrie cand a fost dat ordin ca toti de la primarie, scoala si gradinita sa participe la actiunea primrului PSD. fiindca o invatatoare nu sa supus ordinelor politice, a fost pedepsita de directorul psdist. La Sag totul este politic, aceasta ciuma rosie a pus mana pe tot: scoala, gradinita, dispensar, biserica. Cel mai urat este ca se foloseste inclusiv de copii si asa se intampla cand se implica politica si totul este politic, cei care nu se supun iau bataie. asta este psd! La Sag ar trebui cercetat!