Bradul de Crăciun din Lugoj, urmărit de ghinion. Pomul a ajuns să fie împodobit din mila trecătorilor

Aventura bradului de Crăciun târât pe străzile oraşului Lugoj şi confiscat apoi de Poliţie după ce a zgâriat câteva maşini, este departe de final.

Instalat lângă Piaţa Centrală, bradul a ajuns acum la mila trecătorilor care aduc de acasă globuri şi ghirlande ca să-l împodobească. Scandalul ar fi făcut ca cei care se ocupă de instalarea luminilor de sărbători în Lugoj să ocolească bradul controversat.

CITEȘTE ȘI: Al 5-lea oraș care vrea să se alăture Alianței Vestului. Primarul e nemulțumit că Guvernul nu dezvoltă infrastructura

Bradul care a măturat străzile oraşului Lugoj, până să fie aşezat, lângă Piaţa Centrală, a fost împodobit de autorităţi…. pe jumătate. Globuri şi ghirlande sunt DOAR pe crengile care se văd dinspre piaţă, adică dinspre zona cea mai aglomerată din oraş.

Ornamentele care exista acum in brad sunt din depozitul Primariei Lugoj, iar cei care s-au ocupat de impodobirea lui au pus mare accent pe partea dinspre Piata Centrala, adica partea pe care ma aflu eu acum.

Dezamăgiţi de aspectul jalnic al bradului de Crăciun, locuitorii se opresc zilnic lângă el pentru o donaţie. Unii nu-şi pot opri uimirea în faţa pomului pe cât de înalt, pe atât de golaş.

În urmă cu aproape o lună, câţiva localnici au chemat Poliţia, după ce bradul târât pe străzi le-a zgâriat maşinile.

Pomul fusese tăiat din curtea unui centru de plasament, pentru că risca să cadă peste clădire. După aventura lui pe străzi, a fost confiscat de Poliţie şi dat Ocolului Silvic.

Poliţiştii descoperiseră că firma care s-a ocupat de transport NU avea aviz. Pentru a salva situaţia, dar şi spiritul Crăciunului, Ocolul Silvic a donat bradul Primăriei, cu toate actele necesare.

Bradul controversat a fost, însă, ocolit de firmele care s-au ocupat în anii trecuţi de înfrumuseţarea lui cu globuri şi lumini. Primarul are o explicaţie.

Francisc Boldea, primarul oraşului Lugoj: O multinationala din oras care anul acesta, din motivele lor personale, nu s-au mai putut ocupa si de bradul de Craciun si ca atare va atare va trebui sa suportam noi acest lucru.

Până la Crăciun, însă, pomul rămâne un loc de popas şi de revoltă. Oamenii spun că e cel mai sărac brad pe care l-a avut vreodată oraşul, conform observator.tv.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns