Consiliul Județean Timiș pregătește modernizarea dintre autostradă și limita cu județul Arad

lipov

O nouă investiție importantă pentru timișoreni și mii de timișeni a fost demarată de consiliul județean. Este vorba despre modernizarea DJ 691, între nodul A1 din Giarmata și limita cu Aradul, cale de acces importantă pentru timișenii care vor să ajungă, de exemplu, în Lipova.

CITEȘTE ȘI: Invazie de copii la Palatul administrativ, de Ziua Timișului. Foto

Într-o primă fază, a fost emis certificatul de urbanism, iar acum se lucrează la întocmirea documentației prealabile execuției propriu-zise. Procedurile sunt bugetate și vor fi parcurse anul acesta, lucrările de asfaltare fiind programate a demara în 2022.

„Este un drum legătură cu județul Arad important pentru mulți timișoreni. În plus, leagă patru comune mari, Giarmata, Pișchia, Fibișul și Mașlocul, de Timișoara și Lipova. Am primit certificatul de urbanism, iar acum lucrăm în ritm alert la documentația tehnico-economică necesară. De altfel, am alocat pe bugetul din acest an suma de 970.000 de lei pentru documentații, proiect tehnic și exproprieri. Ne dorim ca execuția propriu-zisă a lucrării să intre pe bugetul de anul viitor”, spune președintele CJ Timiș, Alin Nica.

Drumul județean 691 este vizat și de o altă investiție importantă a CJT, aflată deja în execuție. Este vorba despre lărgirea șoselei la patru benzi, de la ieșirea din Timișoara, pe raza comunei Dumbrăvița, până la nodul cu A1, în Giarmata.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Consiliul Județean Timiș pregătește modernizarea dintre autostradă și limita cu județul Arad

  1. Mă abțin cu greu, de vreo două zile, să nu vă scriu asta dar nu mai pot și tebuie să vă spun ce gîndesc. Acuma sincer, vouă nu vă e rușine să publicați așa ceva ? Fără supărare dar titlul ăsta putea fi scris doar de cineva cu grave probleme mintale, seamănă leit cu aia cu influența paralelismului căilor ferate asupra ciclului menstrual la rațe, are exact la fel de multă logică. Știm toți că analfabetismul funcțional este plaga secolului la noi, dar nu credeam ca vreun bolnav să ajungă jurnalist, mai ales la Renașterea de la care aveam oarece așteptări ! Dar, din păcate pentru noi cei care, din inerție sau din alte motive, continuăm să vă citim, insistați să fiți o permanentă dezamăgire ! Păcat, veți vedea, pînă la urmă, pe salariul vostru care sînt urmările unor asemenea bîlbe și analfabetisme ! Pînă atunci, permiteți-mi să vă urez permanente succesuri în opera de terfelire a logici și limbii române precum și în deosebita activitate de cenzură, de altfel, singurul lucru care funcționează impecabil la Renașterea, nu-i scapă nimic ! Succesuri !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *