Coloană de 5 kilometri la granița cu Ungaria: „O zi la coadă, dus, o zi la coadă, la întors… gata minivacanța”

Coloană de 5 kilometri la granița cu Ungaria: "O zi la coadă, dus, o zi la coadă, la întors... gata minivacanța"

Coloanele de mașini care așteptau să intre în Ungaria, miercuri, au fost extrem de lungi chiar și la orele după-amiezii, la frontierele din vestul țării, îndeosebi la Nădlac și Cenad.

Spre exemplu, la ora 17, la Cenad, coada până la punctul de control avea în jur de 5 kilometri.

Românii care așteptau la rând au făcut haz de necaz pe rețelele de socializare și au căutat variante mai rapide ca să treacă granița, cum ar fi pe la Valcani, în Serbia, apoi în Ungaria.

„1 zi la coada dus, 1 zi la coada la intors ….gata mini vacanta :))))))”, a scris un membru al grupului de Facebook Info Trafic Jud. Timiș.

„ai 1 zi adunata o dormi :)))) si mai raman 2. 1 zi prin mall, ca na nu exista turist sa nu viziteze mall-urile :))))) si uite ca a mai ramas 1 zi in care iti faci bagajele :))))))))”, a răspuns altul.

„Ce concediu minunat, tot pe Facebook dar în mașină. Iubesc românii mașinile mai ceva ca pe nevastă 💪😎”, a punctat un alt român aflat în coloană.

CITEȘTE ȘI: Concert caritabil de Crăciun, la Timișoara

Conform Poliției de Frontieră Române, „traficul a fost intens astăzi, fiind un număr mare de mijloace de transport prezente la verificările de frontieră pe sensul de ieșire din țară, fiind vorba și de lipsă de personal al autorităților de frontieră maghiare”…

Foto: Facebook/ Info Trafic Jud. Timiș


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *