Concert caritabil de Crăciun

Concert Caritabil de Crăciun 

Concert Caritabil de Crăciun

Direcția Generală a Poliției Locale Timișoara împreună cu Departamentul Cultural al Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara organizează Concert Caritabil de Crăciun.

Concertul va avea loc la sediul Poliției Locale, strada Avram Imbroane nr.54, în data de 18 decembrie de la ora 18.
Acest concert este dedicat comunității și în mod special tânărului student Sanda Cătălin Dumitru de la Facultatea de Medicină Veterinară, care este diagnosticat cu tumoră de glandă pineală și are urgent nevoie de o intervenție chirurgicală, transmite Poliția Locală Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Un gest frumos… Prind bine astfel de momente de normalitate

Comunitatea înseamnă să ne fim alături și la bine și la rău, în tot ceea ce contează în viața noastră, să punem suflet, să fim oameni.

Împreună îl putem ajuta pe Cătălin!
#împreunăpentrucomunitate

Pe scenă vor cânta și vor dansa pentru Cătălin: Grupul vocal al Poliției Locale Timișoara, Akademika Banat Chorus, Akademika Banat ,,Tinerii de foc” – Universitatea de Științele Vieții ,,Regele Mihai I ” din Timișoara, Grupul vocal Music Bliss , din cadrul Liceului de Artă ,,Ion Vidu „, Ingrid Nicolaescu, Lucian Oros, Efraim Ghiman, Rodica Pâslari Canțîr, Alexandra Trif, Alexandra Vanc și Aurelian Goia.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *