Cinematograful, cel mai eficient serviciu din subordinea unei primării timişene

cinema bela lugosi

Municipiului Lugoj consideră Cinematograful Bela Lugosi, a cărui reabilitare a fost finalizată în 2015, serviciul cel mai eficient și bine organizat din subordine.

CITEŞTE ŞI: O universitate timișoreană și-a închis porțile

Autoritățile locale susțin că cinematograful lugojean este unul dintre cele mai bune din țară, din categoria celor existente în orașele nereședință de județ.

CITEŞTE ŞI: Câine surprins de camere în timp ce își ”imploră” stăpânul să nu-l abandoneze. VIDEO

“Suntem foarte mulțumiți de activitatea de la cinematograf. Este apreciat și de lugojeni și în cei aproape patru ani de funcționare aproape 120.000 de persoane, care au cumpărat bilet, au fost la film la cinematograful nostru și asta cred că spune mult. În toată această perioadă avem aproximativ 300 de titluri de film rulate în cele trei săli.

CITEŞTE ŞI: Țara din UE care introduce taxe imense pentru mașinile pe benzină și motorină, dar oferă subvenții pentru vehiculele ecologice

Important este faptul că nu s-au înregistrat distrugeri ale sălilor și grupurilor sanitare, totul este în stare bună de funcționare”, a spus Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Filmul inaugural al cinematografului modernizat și rebotezat (fost Victoria) a avut loc în 9 aprilie 2015, scrie redesteptarea.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *