CIAO Festival, eveniment programat la Timișoara, a fost amânat pentru 2023

CIAO Festival, eveniment programat la Timișoara, a fost amânat pentru 2023

CIAO Festival by Vineri 15, eveniment program să aibă loc în perioada 27-29 mai 2022, a fost amânat pentru intervalul 1-4 iunie 2023.

„Motivul este numărul mic de bilete vândute, în condițiile în care toată lumea știe de CIAO Festival, iar Timișoara este împânzită de afișe și bannere, au fost multe campanii online, la radio și TV. Am făcut tot ceea ce a depins de noi, ca și organizatori, pentru ca evenimentul să aibă loc și să devină unul de referință pentru Timișoara.

În același timp înțelegem, la ce vremuri trăim, oamenii prioritizează nevoile de bază și renunța la cheltuielile neesențiale, cum sunt distracția și evenimentele. Totul s-a scumpit și pare doar începutul, trăim vremuri extrem de dificile😔

Cei care au cumpărat carduri de acces la CIAO Festival by Vineri 15, pot solicita să primească banii înapoi sau pot păstra biletele, care vor fi valabile și anul viitor.

Mulțumim echipei de producție DISKOteka Festival, care a fost alături de noi la fiecare pas, cu mult profesionalism și implicare. A făcut eforturile colosale, ca într-un timp atât de scurt să reușească să adune toți artiștii și să pregătească un spectacol excelent, până în cele mai mici detalii. Ne dorim ca măcar în iunie 2023, să ne putem bucura de acest show.

CITEȘTE ȘI: Petrecerile zgomotoase, oprite de polițiștii locali. Sancțiuni de mii de lei aplicate persoanelor fizice și juridice

Mulțumim din suflet tuturor celor care ne-au susținut și au dorit la fel de mult ca noi, ca acest eveniment să aibă loc.

Sperăm că anul următor ne va aduce vremuri mai bune, să ne putem distra și bucura împreună la CIAO Festival, în Timișoara🤗”, au transmis organizatorii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *