Petrecerile zgomotoase, oprite de polițiștii locali. Sancțiuni de mii de lei aplicate persoanelor fizice și juridice

Petrecerile zgomotoase, oprite de polițiștii locali. Sancțiuni de mii de lei aplicate persoanelor fizice și juridice

Petrecerile zgomotoase, oprite de polițiștii locali. Sancțiuni de mii de lei aplicate persoanelor fizice și juridice.

Polițiștii locali au intervenit prin luarea măsurilor legale, în acest week-end, în urma mai multor sesizări referitoare la tulburarea liniștii publice prin ascultarea de muzică la intensitate ridicată, pe timp de noapte, provocând astfel deranjarea cetățenilor.

Astfel, polițiștii locali au aplicat sancțiuni contravenționale atât în cazul unor persoane fizice, cât și în cazul unor societăți comerciale care au organizat petreceri zgomotoase.

CITEȘTE ȘI: Vijelii, ploi şi condiţii de grindină în Banat, dar şi în alte zone

O societate situată pe str. Polonă, Ravero SRL a fost sancționată cu 1500 lei pentru că a tulburat liniștea locuitorilor din zonă prin muzica dată la maxim, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.50.

În dimineața zilei de duminică, în jurul orei 03.30, organizatorul unui eveniment desfășurat în Clubul D’Arc din Piața Unirii nr. 5, a fost sancționat cu aceeași amendă, conform Legii 61/1991 republicată deoarece a tulburat liniștea locuitorilor producând disconfort locatarilor din vecinătatea clubului.

Acesta a oprit muzica imediat ce și-a primit procesul verbal.

Alți doi cetățeni, care s-au distrat ascultând muzica prea tare, pe timp de noapte, în imobile de locuit de pe străzile Progresul și Anul 1848, au fost sancționați și ei cu câte 1500 lei.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că atât  persoanele fizice cât și cele juridice trebuie să țină cont nu numai de legislație, ci și de faptul că pot deranja ceilalți locuitori ai orașului atunci când organizează petreceri, cu atât mai mult cu cât polițiștii locali vor lua măsurile legale ori de câte ori constată încălcarea prevederilor legale.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Petrecerile zgomotoase, oprite de polițiștii locali. Sancțiuni de mii de lei aplicate persoanelor fizice și juridice

  1. Mă bucur că au inceput să își facă datoria cei de la locală,aș dori să vină și pe la Heaven să vadă și să audă ce gălăgie este acolo la 10 metri de locuințe cu oameni care doresc să se odihnească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *