Vijelii, ploi şi condiţii de grindină în Banat, dar şi în alte zone

Vijelii, ploi şi condiţii de grindină în Banat, dar şi în alte zone. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul

Vijelii, ploi şi condiţii de grindină în Banat, dar şi în alte zone. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 23 mai – 5 iunie 2022. Specialiștii anunță temperaturi la pragul caniculei în Banat, Oltenia, sudul Munteniei, însă nu vor lipsi furtunile puternice cu grindină, tunete şi fulgere.

Meteorologii anunță că, începând de miercuri, vremea se încălzește în majoritatea zonelor din ţară.

„De miercuri, vremea se va încãlzi semnificativ în aproape toatã ţara, devenind cãlduroasã în regiunile sud-vestice. La umbră, regimul de temperaturi va cuprinde valori între 24 şi 34 de grade Celsius. Mai răcoare va fi în zona litoralul şi în Deltă, unde temperaturile nu vor trece de 17…22 de grade Celsius.

În special dupã orele amiezii, în nord, nord-vest, vest şi centru instabilitatea atmosfericã se va manifesta prin înnorãri temporar accentuate, local averse ce vor avea şi caracter torenţial şi frecvente descãrcãri electrice.

CITEŞTE ŞI: Antipatiile personale ale unui șef de instituție publică din Timișoara țin loc de strategie managerială

Izolat cantitãţile de apã vor fi însemnate şi vor fi condiţii de grindinã”, a explicat Oscar Stanciu, redactor meteo Observator, care a precizat că, spre finalul săptămânii, termometrele vor mai pierde câteva grade, iar ploile vor câştiga din ce în ce mai mult teren.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *