12 cazuri noi de COVID-19

Peste 110 timișeni cu COVID-19

12 cazuri noi de COVID-19.

Autoritățile timișene au raportat, astăzi, 12 cazuri noi de COVID-19, după efectuarea a 507 de teste, din care 337 de tip rapid.

Rata de infectare la nivelul județului este de 0,37 la mie.

CITEȘTE ȘI: Vijelii, ploi şi condiţii de grindină în Banat, dar şi în alte zone

În spitalele timișene sunt 26 de pacienți, patru la ATI.

La nivel național, astăzi, au fost înregistrate 234 cazuri noi de persoane infectate cu SARS–CoV–2, cu 42 mai mult față de ziua anterioară.

Potrivit autorităților, 28 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 27 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 658, cu 27 mai mult față de ziua anterioară. De asemenea, la ATI sunt internate 100 persoane, cu unul mai puțin decât în ziua anterioară. Dintre cei 100 pacienți internați la ATI, 89 sunt nevaccinați.

Peste 230 de noi cazuri de Covid și două decese, înregistrate în ultimele 24 de ore

Din totalul pacienților internați, 36 sunt minori, toți fiind internați în secții, cu doi mai puțin decât în ziua anterioară, și niciunul la ATI, la fel ca în ziua anterioară.

Până astăzi, 65.654 de persoane diagnosticate cu infecție cu SarsCov-2 au decedat.

„În ultimele 24 de ore au fost raportate de către INSP două decese (bărbați), fără decese raportate anterior intervalului de referință.

Dintre cele două decese, unul a fost înregistrat la categoria de vârstă 50-59 de ani și unul la categoria de vârstă 60-69 de ani. Ambele decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care prezentau comorbidități.

Din totalul de doi pacienți decedați, unul a fost nevaccinat și unul vaccinat. Pacientul vaccinat care a decedat avea vârsta cuprinsă între 50-59 de ani”, au precizat autoritățile.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *