Cel mai tânăr primar din județul Timiş

Vineri, la ora zece, la Ghiroda, în sala mare a căminului cultural, s-a reunit consiliul local. Două puncte au fost la ordinea de zi, depunerea jurământului a doi consilieri țărăniști și, în prim plan, învestirea noului primar, Ionuț Stănușoiu.

Izbânda lui în alegeri încă mai surprinde și după trei săptâmăni de la vot. Noul primar liberal are 27 de ani, este absolvent de Teologie, a intrat în politică mai de curând. Comunitatea i-a dat girul, și nu e deloc întâmplător, tânărul liberal dovedind o admirabilă temeinicie în timpul campaniei electorale și, un alt fapt evident, un real echilibru în discurs.

Nici vineri, după ce a depus jurământul, nu a fost altfel. Dincolo de tracul, inevitabil, generat de importanța momentului. Sigur, începd de ieri, are, de-acum, patru ani în care să arate că proiectele sale, cu care a convins, sunt viabile. Nu va fi ușor, Ghiroda este una dintre cele mai mari, dar și bine situate financiar, ca buget, localități rurale din țară. O așezare cu un potențial ce poate împlini zestrea acestei urbe, situată în imediata apropiere a Timișoarei.

Mulțumind pentru încredere și sprijin, primarul Ionuț Stănușoiu a mărturisit că își dorește o bună colaborare în consiliul local, conștient fiind că doar așa se pot obține și rezultate. Și va miza, în numele aceleiași idei, pe experiența unui alt liberal, viceprimarul Ioan Bontea, un om cu destulă experiență în administrația locală.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns