EBS Romania devine NTT DATA România

Astăzi, 1 iulie 2016, EBS Romania, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și servicii software din țară, a preluat oficial denumirea de NTT DATA România. Această schimbare presupune un nou nume și o nouă identitate pentru fosta companie clujeană, membră a grupului NTT DATA din 2013. Formatul echipei şi a tuturor atributelor de management care au condus la succesul companiei de-a lungul anilor rămân neschimbate.

EBS România, companie înfiinţată în anul 2000, a fost unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluții şi servicii software din România. Compania s-a impus de-a lungul timpului ca un furnizor de servicii software cu experiență în piața internațională, având o echipă solidă, în 6 locații din România București, Sibiu, Brașov, Timișoara, Iași și sediul central la Cluj-Napoca.

NTT DATA România oferă servicii de dezvoltare și consultanță de specialitate pentru clienți precum: furnizorii de servicii IT, integratori de sisteme și companii de software, în diverse ramuri industriale, inclusiv industria automotive și a producției. Serviciile companiei acoperă întregul ciclu de viață al dezvoltării software și managementul aplicațiilor. În prezent deservește peste 250 de companii din Româ­nia, Germania, Austria, Elveția, Olanda, Norvegia, Finlanda şi Statele Unite ale Americii

NTT DATA România realizează proiecte pentru mai mult de 180 de clienți din țară. Plusul de valoare adus de către companieconstă în cunoștințele spe­cifice diverselor verticale de business, înțelegerea provo­cărilor și a mediului economic actual, aspecte care au contribuit de-a lungul anilor la îmbunătățirea performanțelor fiecărui client în parte. Echipa are o experiență semnificativă în domeniul consultanței și al managementului de proiect, precum și în furnizarea serviciilor de tip nearshore și embedded. Aceasta se bazează pe o înțelegere profundă a principalelor provocări resimțite de clienți în mediul economic. Astfel, aspectele menționate au contribuit în mod semnificativ la creșterea companiei din ultimii 16 ani.

Noul sediu central al companiei este EBS Tower din Cluj-Napoca, inaugurat la începutul lunii iunie a.c. O clădire modernă cu toate dotările necesare, menită să asigure un mediu de muncă plăcut pentru angajați.

În continuare NTT DATA Romania îl va avea la conducere, în calitate de Chef Executive Officer, pe Daniel Metz, fondatorul companiei, împreună cu echipa managerială care a contribuit la cei 16 ani de succes.


„Sunt bucuros că EBS se poate numi, începând de astăzi, NTT DATA România. Modificarea numelui ne permite să asigurăm creșterea continuă a companiei atât la nivel național cât și internațional. Vom furniza în continuare servicii IT de înaltă calitate tuturor clienților NTT DATA în timp ce ne vom extinde business-ul pe plan național” a declarat Daniel Metz, CEO NTT DATA România. „Angajații noștri privesc cu încântare noile oportunități profesionale pe care concernul le oferă.”

 

Despre NTT DATA

NTT DATA este lider furnizor de servicii IT și Global Innovation Partner, cu sediul central în Tokyo și filiale în peste 40 de țări ale lumii. Punem accentul pe colaborări de lungă durată, îmbinând avantajul prezenței la nivel mondial cu specificul local astfel, putem oferi un spectru larg de servicii profesionale de înaltă calitate, de la consultanță și dezvoltare până la servicii outsourcing. Pentru mai multe informații, vizitați www.nttdata.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns