Dorel să trăiască!

În lumea în care trăim, numai cel care muncește nu greșește. Se întâmplă însă ca greșitul nostru să poarte un nume și să se numească invariabil… Dorel.

Păcat de așa nume frumos! Iată că Dorel lovește iarăși, chiar și în domenii în care nici nu te aștepți. Pentru că, dacă credeți că el activează numai la spart carosabil, la practicat șanțuri în trotuar sau asemenea, vă înșelați. Dorel este peste tot! Mai ales la salubritate. Astfel, dacă mergi pe urma mașinii gunoierilor, vei vedea mai multe tomberoane negolite de către Dorel. Când întrebi de ce, afli: pentru că gunoiul este al vecinului! Dar ce a făcut vecinul de nu merită ca Dorel să-i ia gunoiul? Nici gunoierul nu știe. Dar știe că trebuie să-l lase cu gunoiul neluat. Dacă nu mă credeți, data viitoare postez poze.

Să rămânem în continuare tot în sfera de acțiune a lui Dorel. Dacă nu ați știut, Dorel e și vidanjor. El vine și la bloc ca să desfunde canalizarea, căci aceasta se înfundă des, pentru că așa-i obiceiul, tot ce locatarii urcă sus, dau drumul jos în canalizare.

Trebuie să spunem însă că Dorel este priceput și desfundă orice conductă de cum se pune la treabă. Partea proastă e însă că, după ce pleacă, nu ia cu el și mirosurile neplăcute, ba chiar le lasă, sub formă solidă, pe lângă gura de canal, ca să rămână persistente și să întreacă chiar și izul dintr-un complex zootehnic de altădată. Iată imaginea celei mai noi isprăvi a lui Dorel.

Ce păcat că nu are miros! Trebuie să completăm însă că acele vreo trei găleți de mâl au fost scoase doar dintr-o singură gură de canal. Blocul însă mai este proprietar pe alte șapte asemenea guri… Dacă treceți prin zona cu străzi pietonale și terase puteți localiza ușor peisajul cu pricina, după miros.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns