Cel mai tânăr dintre primarii acestui mandat. Are doar 27 de ani…

primaria ghiroda

Are doar 27 de ani și a fost ales primar. Astfel, el este cel mai tânăr edil-șef din județul Timiș, din acest mandat. La fel cum au fost, la rândul lor, aleși cu ani în urmă, Dorel Luca la Bogda sau Alin Nica la Dudeștii Noi, tot așa și Ghiroda, comuna în continuarea Timișoarei, a mizat pe schimbare și pe tinerețe în același timp.

ionut-stanusoiuPe noul edil-şef Ionuţ Stănuşoiu l-am întrebat dacă l-au votat tinerii sau vârstnicii, precum și unde a avut cea mai bună susținere, în centrul de comună Ghiroda ori în satul aparținător Giarmata Vii. La prima întrebare a răspuns: „Și, și”. La a doua: „În Giarmata Vii!”.

Înainte de a se implica în administrația publică a lucrat în mediul privat, mai precis a avut o firmă, un service auto, pentru care a atras trei proiecte cu ajutor de stat. A crescut în Ghiroda, considerând astfel că are obligații față de acest topos. De asemenea, crede că alegătorii și-au dorit o altă viziune în primărie, mai dinamică.

REVOLTĂTOR! A trebuit să fie violată o fetiţă de opt ani ca să mai aflăm de afacerile securiştilor

Dar cine crede că, chiar și tânăr fiind, este foarte ușor să te acomodezi cu funcția de administrator al unei comunități numeroase cât pentru un orășel în toată regula, se înșală. Tânărul edil ne-a spus că săptămâni în șir a venit la opt în primărie și a plecat de aici la ora unu din noapte. Și încă nu știe decât foarte puțin, de aceea continuă să învețe.

În privința a ce face, deocamdată, în noua calitate, ne-a spus că duce mai departe ce a început fostul primar, Dorel Cădariu, cele câteva proiecte în curs trebuind finalizate. Îl ajută, în demersul său de edil, noul viceprimar Ion Bontea, un om cu experiență, el ocupând această funcție și în mandatul fostului edil Vasile Cinca.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Cel mai tânăr dintre primarii acestui mandat. Are doar 27 de ani…

  1. Elanul tineresc, multă muncă şi chibzuinţă în tot ce face îl va ajuta să devină un primar pe care şi l-au dorit toţi locuitorii comunei Ghiroda. Îi doresc multă sănătate, putere de muncă după care vor veni şi realizările. Mult succes!

  2. ales de catre gasca lu bontea din giarmata vii , cat despre experienta viceului bontea vezi mandatul cand a mai fost , a luat si el o concesiune pt fiu su si cam atat , în rest baiatul asta ce face pe primarul poate în urmatorii 20-30 de ani se va dumiri si el cam ce ar trebui sa faca ,o sa il invete oamenii de bine pt binele lui si al lor, atat iar pt restul …tot la fel

  3. BUNA ZIUA DOMNULE PRIMAR MA NUMESC NITULICA GHEORGHE SI AM LOCUIT IN GEARMATA VII LA NR 165 \2 SI SA VA RELATEZ NORA NOASTRA A DIVORTAT DE FIUL MEU SI AM CONSTRUIT O CAS A SI INSTANTA DE JUDECATA EA DAT CASA EI DAR EU AM CONTRIBUIT CU SUMA DE 40 DE MII DE EURO, SI VA ROG SA O AUDIEATI PE FOSTA NOASTRA NORA SI SAI PUNETI IN VEDERE SA NE DEA BANI INAPOI DE OARE CE EU MEAM VANDUT AP IN TIMISOARA SI AM INVESTIT IN CASA CONSTRUITA IN GERMATA VI NOI SUNTEM IN VARSTA EU AM 79 DE ANI SOTIA 76.SUNTEM BOLNAVI SI AM FOST EVACUTI DIN CASA ,

  4. DOMNULE PRIMAR SPER CU ELANUL DUMNEVOASTRA TINERESC SA MI SE REZOLVE SI NOUA SITUATEA CREATA DE FOSTA NOASTRA NORA, TANASUC LILIEANA ELENA DE PE STR PARCULUI NR 165 GEARMATA VII. AU SI O FETITA DE 8ANI UNDE LOCUESTE CU PARINTI EI SI CU COCOMBINUL. NOI AL LOCUIT ACOLO TIMP DE 8 ANI DE ZILE DE OARE CE FIUL NOSTRU SA INBOLNAVIT SI EA LA PARASIT SI DOMNI JUDECATORI NU AU TINUT CONT DE SITUATEA CREATA, VA RUGAM DOMNULE PRIMAR DACA VA PUTETI INPLICA IN ACEST CAZ SA ANUTATI PROTECTIA COSMATORULUI SI PROTECTIEA COPILUI, SA VEDETI CUM ,PROCEDEAZA LA EDUCATIE FETITEI ,DE OARE CE PE NOI BUNICI PATERNI NU SUNTEM AGREATI , VA MULTUMESC

Lasă un răspuns