Cândva mare şi bogată, o comună a rămas încremenită în timp

primaria teremia mare

Cândva comuna era extrem de bogată, iar viţa-de-vie se întindea cât vedeai cu ochii. Acum, doar câţiva particulari se mai ocupă de plantaţii, iar cele mai mari nu depăşesc suprafaţa de trei hectare. Localitatea pare uitată şi e nevoie ca lucrurile să se mişte repede în bine, pentru că în Teremia Mare timpul parcă a stat în loc.

REVOLTĂTOR! A trebuit să fie violată o fetiţă de opt ani ca să mai aflăm de afacerile securiştilor

Viceprimarul Raul Rob spune că sunt foarte multe de făcut şi tocmai de aceea edilul-şef va aplica pentru a câştiga mai multe proiecte europene:

raul-rob„E nevoie de drumuri mai bune, de trotuare, de o grădiniţă la Teremia Mică, de o şcoală şi o grădiniţă în centrul comunei. Şcoala din Teremia Mare a fost tencuită, însă clădirea este foarte veche, iar grupurile sanitare sunt în curte. Nici căminul nu se află într-o stare mai bună, acesta urmând să fie renovat. La ora actuală, în cămin plouă, acoperişul urmând să fie reparat de urgenţă”.

El a mai spus că primele măsuri luate de noul edil-şef au fost legate de asigurarea curăţeniei în comună şi instalarea de camere video. De asemenea, au fost schimbate becurile pentru iluminat stradal, cu leduri de 50 şi 30 waţi, pentru a scădea costurile cu energia electrică.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Cândva mare şi bogată, o comună a rămas încremenită în timp

  1. Aici in vest a devenit o moda refacerea trotuarelor cu pavaj , se sparge cimentul existent si se pune pavaj , voresc de sate si comune , este f frumos , intradevar , dar exista multe alte prioritati , pina la trotuare , care erau oricum destul de civilizate ar mai fi fost multe altele .

Lasă un răspuns