Cei trei sunt de negăsit şi au fost daţi în urmărire. Poliţia cere sprijin

Cei trei sunt de negăsit şi au fost daţi în urmărire. Poliţia cere sprijin

Cei trei sunt de negăsit şi au fost daţi în urmărire. Poliţia cere sprijin.

KOCZE ROBERT – CONSTANTIN

În data de 10.08.2021, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de o femeie din municipiul Deva cu privire la faptul că, în data de 06.08.2021, în jurul orei 2130, fiul său, KOCZE ROBERT – CONSTANTIN (foto stânga), în vârstă de 14 ani, a plecat de la adresa de domiciliu și nu a mai revenit.

Din discuțiile cu femeia, a rezultat faptul că minorul este posibil să se afle pe raza județului Constanța, unde s-ar afla în căutarea unui loc de muncă sezonier.

Minorul are următoarele semnalmente: înălțime 1,65 m, greutate 51 kg, constituție atletică (raportat la vârsta sa), păr creț, șaten, ten măsliniu, ochi căprui, iar pe pometul drept are o aluniță închisă la culoare, nu are tatuaje ori alte semne particulare și nici nu se cunosc articolele de vestimentație cu care era îmbrăcat la data plecării voluntare.

POPA GHEORGHE – DORIN

În data de 09.08.2021, în jurul ora 1910, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de către o femeie în vârstă de 52 ani, din Deva, cu privire la faptul că, în data de 09.08.2021, în jurul orei 1330, soțul său, POPA GHEORGHE – DORIN (foto mijloc), de 69 de ani, a plecat de la adresa de reședință, din comuna Burjuc, sat Tisa, pe malul râului Mureș și nu a mai revenit acasă.

Bărbatul are următoarele semnalmente: înălțime 1,80 m, greutate 115 kg., constituție robustă, cărunt, ochi verzi, iar pe obrazul drept are o aluniță.

POPA CORNEL NICOLAE

La data de 09.08.2021, în jurul orei 18:00, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de un bărbat despre faptul că tatăl său, POPA CORNEL NICOLAE (foto dreapta), de 52 de ani, din Orăştie, a plecat în cursul dimineții de acasă și nu s-a mai întors.

Semnalmentele bărbatului sunt următoarele: față ovală, ochi căprui, înălțime 1,80 m., greutate aproximativă 80 kg.; la data plecării voluntare purta pantaloni jeans albaștri, tricou de culoare închisă, pantofi sport albi şi avea asupra sa un ghiozdan de culoare închisă.

CITEŞTE ŞI: La loc comanda! Prefectul USR l-a salvat pe primarul Dominic Fritz

În toate cele trei cazuri, din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării celor în cauză, care au fost daţi în urmărire naţională. Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celor în cauză, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

Foto: IPJ Hunedoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns