Caz misterios în județul Timiș. Cine fură containerul de gunoi?

container 2

Situaţie neverosimilă în judeţul Timiş: a fost furat containerul pentru gunoi din parcarea din satul Ţipari!

CITEȘTE ȘI: Anunţ de ultim moment: cod galben de ploi, grindină şi vijelii, până luni. Harta zonelor afectate

Autorităţile au adus altul, dar hoţii l-au furat şi pe acesta, astfel încât Consiliul Judeţean Timiş, cel care instalase containerele, a renunţat la ideea amenajării unui astfel de loc special.

Un caz scandalos s-a întâmplat şi între localităţile Moşniţa Nouă şi Albina, unde parcarea a devenit o adevărată rampă de gunoi.


siasCITEȘTE ȘI: Luptătorii SIAS care l-au prins pe criminalul polițistului nu au părăsit Timișul înainte de a trece pe la Cristi pentru a-i spune că și-au îndeplinit misiunea

 


Deşi ideea de bază era ca în respectivul container să fie aruncate resturi ale participanţilor la trafic care staţionează în parcare, sătenii din cele două localităţi au venit cu saci de gunoi din gospodării, obiecte de mobilier şi tot felul de lucruri care le prisoseau prin case!


criminal valceaCITEȘTE ȘI: Un tânăr de 32 de ani şi-a ucis iubita de 70 de ani, nemulţumit de relaţia lor intimă

 


Pare incredibil, dar în această parcare au fost aduse chiar şi animale moarte! În doar două zile, containerul era plin-ochi, iar gunoiul continuia să se adune împrejur.

„Din păcate, dintr-un lucru bun şi util, aşa cum s-a dorit, s-a ajuns la situaţii deranjante, în unele cazuri, fapt care este regretabil. Noi, cei de la consiliul judeţean, am reuşit să montăm 13 astfel de containere, tocmai pentru a veni în sprijinul participanţilor la trafic, dar iată că în două cazuri s-au întâmplat lucruri neplăcute.

Aceste două parcări vor rămâne simple refugii, dar restul vor funcţiona în continuare, desigur, dacă nu se va exagera şi vor fi transformate în depozite de gunoi, pentru că vom fi nevoiţi să luăm măsuri.

Atragem atenţia că vor fi intensificate controalele”, a declarat Nicolae Oprea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *