Misiune economică timișeană promiţătoare, la Salonic

Semnare conventie Salonic

Camera de Comerț și Industrie Salonic a găzduit, zilele trecute, un Forum de Afaceri care marchează o nouă etapă în relațiile de afaceri dintre România și Grecia, punctual dintre Timișoara și Salonic.

Astfel, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiș (CCIAT) și Camera de Comerț și Industrie Salonic au încheiat un acord de colaborare, document ce conferă cadrul instituțional pentru fructificarea oportunităţilor de afaceri și investițiilor bilaterale.

Documentul a fost semnat de Florica Chiriţă, președinte executiv al CCIAT, respectiv de Emmanouel Vlachogiannis, prim-vicepreședinte al CCI Salonic, în prezența consulului general al României la Salonic, Sabina Mădălina Şomăcescu.

Evenimentul a avut loc în cadrul misiunii economice multisectoriale care se desfășoară în această săptămână în Grecia, la Salonic, în organizarea CCIAT, cu sprijinul Consulatului General al României și al Camerei de Comerț Italo-Elene.

Delegația de afaceri timișeană este formată din reprezentanții a zece companii membre ale CCIAT.

Din partea CCIAT fost lansată invitația, către companiile elene, de participare la Forumul de Afaceri româno-grec, care va avea loc la Timișoara, în perioada 24-26 octombrie.

Şase firme grecești și-au anunțat deja intenția de a veni la Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *