Cât mai e salariul unui manager la Timişoara?

Managerii reprezintă o categorie profesională extrem de bine plătită, lucru absolut firesc într-o economie capitalistă. Cum salariile sunt confidenţiale, multă lume se întreabă cât câştigă un şef de firmă şi cât sunt dispuşi patronii să ofere.

Multe dintre oferte rămân necunoscute, ţinând strict de discuţia dintre patron şi manager, dar unele dintre ele sunt comunicate Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Timiş, în momentul în care firmele interesate anunţă că au posturi libere de manageri.

Citeşte şi: Centru medical de senzaţie la Timişoara

După cum a declarat Marcel Miclău, directorul AJOFM Timiş, cam zece la sută din totalul posturilor vacante sunt pentru persoane cu studii superioare, iar o parte dintre acestea, chiar pentru manageri.

Nu toate firmele comunică şi salariul, dar cele care o fac se învârt în jurul sumei nete de 6.000 de lei negociabil, asta însemnând că salariul poate fi mai mare, dar şi mai mic, în funcţie de disponibilitatea existentă pe piaţă.

Citeşte şi: Dezmăţ cu alcool şi tutun la Balul Bobocilor

Unii patroni reuşesc să angajeze manageri într-o lună, alţii trebuie să aştepte chiar şi jumătate de an pentru a găsi persoana potrivită. Principalele cerinţe sunt studiile superioare, vechimea în muncă şi cunoaşterea cel puţin a unei limbi străine.

Imagine de arhivă


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns