Centru medical de senzaţie la Timişoara

centru medical

Timişoara va avea în curând un centru medical care va face senzaţie. Acesta va fi realizat lângă Spitalul Judeţean, mai exact pe locaţia vechiului helioport, între Casa Austria şi Clinica de ortopedie.

Centrul care se va înfiinţa va cuprinde Secţia de anestezie şi terapie intensivă, Unitatea de primiri urgenţe şi Centrul de arşi. Clădirea va fi conectată printr-un tunel cu Spitalul judeţean, Casa Austria şi Clinica de ortopedie şi va fi realizată cu finanţare de la Banca Mondială.

În acest moment se derulează procedura privind contractarea serviciului de proiectare, termenul estimat pentru semnarea contractului fiind luna martie a anului viitor. Derularea contractului de proiectare va dura zece luni.

Terenul va fi pus la dispoziţia Ministerului Sănătăţii de către Consiliul Judeţean Timiş, preşedintele Călin Dobra declarând că acest obiectiv se înscrie în strategia judeţeană de prioritizare a proiectelor din zona sănătăţii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Centru medical de senzaţie la Timişoara

 1. Dac nu e cu suparare, cate locuri de parcare va avea?
  Elicopterul cu urgentele unde va ateriza si cat va dura pana vor ajunge din acesta pana pe masa de operatie?

  1. Daca deschizi ochii vei observa ca platforma elicopterului este pe acoperisul noii cladiri, de pe platforma cu liftul se poate ajunge direct in blocul operator!

 2. De ce trebuie inghesuite cladirile noi intre cele vechi!La fel si la clinicile noi! Construiti un spital nou care sa corespunda standardelor actuale de proiectare din domeniu, Timisoara merita un spital nou, modern care sa preia, la un alt nivel sarcinile judeteanului

 3. Urbanistii ce spun de ingramadirea constructiilor?????? Sau pe ei nu ii mai intereseaza nimic ca si asa nu-i intreaba nimeni nimic!!! o sa arate … ma scuzati… dar ca „porcu”… si de functionat nu va mai functiona nimic intre spitalele legate intre ele… e ca si cum as pune eu in hora trei babe cu o fata de 18 ani … Nu merge fratilor!! Nu trebuie sa fii mare primar sau mare investitor ca de la o posta se vede ca nu merge!!!
  GRAV fratilor!!! A ajuns tara pe mana prostilor, a smecherilor si a incopetentilor!
  RUSINE sa va fie!!!!
  Daca ai nostri nu mai au idei … apelati la arhitecti si urbanisti de elita ai lumii si construiti ceva nou: un cartier de spitale, un cartier de sali de spectacole, un cartier de hoteluri, un cartier de terenuri sportive ca lumea si o sala de sport de cel putin 10000 de locuri!!!
  ALOOOO se aude la primarie ca … sunteti vai de capul vostru… in 3 ani TIMISOARA va fi capitala cultural europeana si … inafara de BIROURI… nu aveti nimic….. Si mai aveti curajul sa spuneti ca acum incepeti cautarea proiectantilor ????
  Mergeti la chinezi ca pana in martie fac si proiectele si realizeaza si cladirile pana in iunie la anul adica in 2018 !!!
  AVETI curaj si indrazniti sa faceti lucrari reprezentaive si de super calitate si nu mai comandati lucrari la toti falitii care impart banii cu nu se stie cine.
  Va doresc SUCCES si Dumenzeu sa va dea minte ca sa nu mai construiti si alte prostii ca pana acum : actuala Sala Polivalenta, Incuboxul, Pasajul Jiul, cladirile cu RMN pentru pisici si caini care satu goale pe calea Aradului, drumurile, autostarada fara iesiri din toate zonele orasului, canalizarile, semnalizarile din oras si multe altele una mai prost facuta decat alta… ….
  Si a propos de vechi si nou …
  Cand aveti de gand sa renovati „Centru istoric” ca anul acesta se implinesc 28 de ani de la revolutie si tot asa arata cladirile ca in 1989!!! HUOOO!
  Alooo ce faceti fratilor cu banii!!!
  Mai angajati oameni de specialitate prin primarii, pe la consiliul judetean….nu numai prieteni si neamuri si alti spagari de prin Roamnia !!!
  Aloooo se aude sau aveti toti castile pe urechi si ochii inchisi sa nu va intre lumina de pe la vreo treaba desteapta facuta de altii din lumea asta… asa… tiniteti urechile astupate si ochii inchisi si dati numai din gura ca numai prostii faceti si spuneti !!!!!
  TIMISOARA !!!! Ne rugam pentru tine si pentru oamenii care o conduc!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *