Când un campionat sportiv deschide… stagiunea teatrală

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara își continuă programul Olimpia, de promovare a activității fizice și fair play-ului în sport, prin organizarea celei de-a doua ediții a campionatului sportiv pentru angajații teatrelor din România, Serbia și Ungaria.

CITEŞTE ŞI: Destinație turistică la doi pași de Timișoara: Veliko Gradiște

Evenimentul va avea loc în perioada 1-2 septembrie. Prima ediție a reunit în jur de 100 de participanți.

Sunt invitați să se înscrie actori, regizori, scenografi, mașiniști din instituțiile de artele spectacolului, artiști independenți, chiar ziariști, direct la secretariatul Teatrului Maghiar, între orele 10-14, printr-un mesaj la mailto:[email protected] sau la numărul de telefon 0758 034407.

Termenul pentru înscrieri s-a prelungit până în 20 august, fiind inclusă și o taxă de participare.

CITEŞTE ŞI: Vești de pe frontul anti-PSD

Disciplinele care sunt programate pentru 1 septembrie sunt: ciclism, tenis de masă, tenis de câmp, scrimă, iar pentru 2 septembrie: atletism (cursa de 100 m, 800 m, 3000m, săritura în lungime, aruncarea greutății, 4x100m), fotbal, streetball, ștafeta pe echipe.

Întrecerile vor avea loc pe terenurile și în sălile ce aparțin de Universitatea de Vest (tenis de masă, streetball, ștafetă), Universitatea Politehnica (fotbal, atletism) și Clubul Sportiv Municipal Timișoara (tenis de câmp), precum și în Sala „Studio” a Teatrului Maghiar (competiția de scrimă).

Deschiderea oficială programată pentru 1 septembrie, la ora 10, va fi urmată de cursa de ciclism pe o distanță de circa zece kilometri, cu pornire din fața Stadionului „Dan Păltinișanu” spre strada prof.dr. Aurel Păunescu Podeanu. Partenerii Teatrului sunt Universitatea de Vest, Universitatea Politehnica, Club Sportiv Municipal și ACS Floreta Timișoara.

În Sala Mare de la „Csiky Gergely” vor concerta, începând cu ora 21, trupele muzicale ale instituţiilor teatrale care se înscriu la campionat.

Intrarea spectatorilor (și suporterilor) este liberă la toate evenimentele.

Actor’s World Championships anunță deschiderea stagiunii teatrale 2018-2019.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns