Canadian stabilit în țara noastră, bătut crunt de ciobani băuți. Stephen Izreal a încercat să gonească agresorii cu o suliță

Stephen Izreal (46 de ani) şi soţia sa, Teodora, s-au mutat într-o casă aflată la câţiva kilometri de Sarmizegetusa Regia, după ce au decis să renunţe la viaţa din Canada pentru a trăi în locurile de vis ale Munţilor Orăştiei.

CITEȘTE ȘI: Misterul mașinii abandonate dintr-o intersecție, la ieșirea din Timișoara

Au transformat noul cămin de la marginea satului Costeşti într-un centru turistic. Stephen are o poveste aparte. Provine dintr-o familie cu strămoşi indieni din tribul Mohawk, iar în Canada a fost considerat un „vindecător”, la care, povesteşte el, mii de oameni veneau pentru a fi ajutaţi.

CITEȘTE ȘI: Belele fără sfârșit pe autostrada Lugoj – Deva

Pasionat de spiritualitatea civilizaţiilor străvechi, de medicină şi remedii naturiste, canadianul a călătorit în numeroase locuri sacre din lume, dar a ales în cele din urmă să rămână lângă Sarmizegetusa Regia, fascinat de cetăţile dacice. Unii dintre localnici nu s-au împăcat, însă, cu noul lor vecin.

Iar incidentele au culminat duminică seara, când şase ciobani de-ai locului, aflaţi sub influenţa alcoolului, l-au bătut crunt pe canadian, după ce acesta, spun poliţiştii, le-ar fi atras atenţia să nu îşi facă nevoile la gardul său.

Potrivit unor mărturii, bărbatul ar fi ieşit cu o suliţă la el, în încercarea de a-i alunga, însă a fost depăşit de forţa şi numărul sătenilor.

Am fost atacat de cinci oameni. Am două coaste rupte, leziuni la piept şi cap şi numeroase vânătăi.

Am avut de-a face cu localnici beţi. Am observat că, mai nou, oamenii se îmbată foarte des şi cauzează tot mai multe neplăceri în zona turistică.

Ar trebui să fie mai mulţi poliţişti, pentru că în timp ce eram bătut, am încercat să sunăm la Poliţia Locală şi nimeni nu a răspuns, la Jandarmeria locală şi nimeni nu a fost disponibil, aşa că a trebuit să ne descurcăm singuri”, a relatat Stephen, într-o postare pe Facebook.

Poliţiştii au răspuns apelului la 112 şi au deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe. Vraciul canadian se plânge însă de comportamentul multora dintre săteni şi cere ca Poliţia să fie mai vigilentă.

„Şofatul sub influenţa alcoolului este o mare problemă aici. Câţiva dintre localnici de-ai locului beau mult şi des şi se urcă la volan apoi, creând tot mai multe probleme.

Anul trecut, în timpul iernii, tăietorii de lemne băteau noaptea la uşă, cerându-mi bani şi să folosească acest centru turistic, deşi e proprietate privată.

VEZI MAI MULTE PE zhd.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

4 Comments
gunther 19 august 2018
A dat si el de spiritualitatea ciobanilor romani! :)))))
ghiocel trandafir poanta 18 august 2018
jandarmii nu au raspuns deoarece erau la bucuresti sa o,, apere,, pe proasta statului.
manorro 18 august 2018
Da ,da popor ospitalier.
moses 17 august 2018
Asta-i idealist rau de tot, compara Canada cu Rromanica??!! Pai nu stie ca aici cresc pui de ... d(r)aci? Sa vii tu din tribul tau intre ciurucurile made in Costesti, trebuie sa fii nebun de-a-binelea...Daca venea macar cu un Kalasnyikov, poate-i stapnea pe urmasii lu' ala De ce balul?