Vrei să te vaccinezi? Nu poți. Nu vrei? Autoritățile lucrează pentru tine!

Daca Olivia Steer și stimabila Șoșoacă ar fi fost responsabile de promovarea vaccinării, nu cred ca le-ar fi ieșit mai bine eșecul campaniei. Știți de ce? Pentru ca degeaba ești pro vaccin, combați, te zbați, te încadrezi în categoriile de risc … oricum nu ajungi la el.

Și, după zile în șir în care PLATFORMA, care a ajuns așa, un  fel de termen gen filme SF, îți dă zero locuri și în prea puține centre , scuzați, corect ar fi fluxuri de vaccinare, începi să crezi în teoria conspirației.

Bun, trecem peste faptul că  mulți dintre cei care ar vrea și se încadrează în categoria de vaccinare sunt făcuti cobai, fraieri, material de experiment, atât îi duce capul .. oamenii insistă. Vor să se vaccineze. Doar că .. platforma

Citește și: La un spital din Timiș se invocă bunul-simț pentru a se face vaccinări ilegale

În Timișoara apare, obsedant, în plaforma de vaccinare,  centrul  de la mall: fără locuri disponibile. Uneori și spitalul CFR, dar tot fără locuri. Ar mai fi Ghiroda, unde chiar sunt  timișoreni care s-au vaccinat. Și Dumbrăvița, mai nou, dar tot fără locuri. În rest, haos.

“Cobaii” care, oroare, se tem petntru viața lor, neștiind că, după cum li se transmite pe anumite grupuri de pe Facebook “ cât iți e dat, atât trăiești, te îmbolnăvește stresul- nu coronavirusul,  cel mai bun vaccin e apa sfințită, etc” încearca, totuși, să se programeze pentru vaccin. Cel mai des, fiind oameni în vârstă, cu ajutorul copiilor, nepoților, vecinilor mai tineri , care intră pe platformă și încep să pomenească de sfinți, organe genitale, acte contra naturii, fiecare în funcție de ce-i vine la gură. După care, evident, sună un prieten. “Bai, tu ai reușit? Nu, da vezi că dacă apeși pe dată și nu e săgeată, cauți prima unde poți si  ăla e rapelul. Cum, ești în Timiș? Dă-l în …. nu gasesti nimic. Du-te în Caras, acolo mai sunt.”

CITEȘTE ȘI: „Pupat toți piața endependenți”, după controlul DSP Timiș la spitalul din Deta

Încă o dată, caută data liberă, dă click,  vezi că te scoate, nu renunța, reintră, mergi pe prima data liberă pentru rapel, hai că eu am reușit, poți și tu. Și uite asa, cohorte de nepoți, copii mai pricepuți într-ale online-ului, vecini binevoitori , în cele din urmă, exasperați, reușesc, cu greu, să facă o programare.

Dar, vorba promoțiilor de la televizor: Asta nu e totul. Odată progrmați, cobaii, fraierii, slugile ocultei, se trezesc că sunt sunați să fie reprogramați. Explicațiile oficiale sunt multe, dar dincolo de anchete, comunicate seci, explicații pe care cel de 65 de ani plus, cu boli cronice, oricum nu le înțeleg, râmâne impresia dată de fapte: nu ai pile, nu ai vaccin.

CITEȘTE ȘI: Un manager de spital din Timiș acuză: “Această campanie de vaccinare este prost gândită și prost gestionată!”

Și atunci de ce oare toată desfășurarea de forțe pentru promovarea vaccinului? Oricum, cine nu vrea să-l facă nu va fi convins, iar cei care chiar vor, trăiesc cu dezamăgirea că nu găsesc loc.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Vrei să te vaccinezi? Nu poți. Nu vrei? Autoritățile lucrează pentru tine!

  1. A doua zi dupa implinirea varstei 65 de ani devii brusc idiot,tampit ,cretin,nu mai intzelegi nimic din ceeace se intampla in jurul tau etc…..Ciudat ,foarte ciudat fenomen !? Nu credetzi ????

Lasă un răspuns