Calendarul simulărilor pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat

Calendarul simulărilor pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat

Ministerul Educației a aprobat calendarul simulărilor pentru elevii din anii terminali care, în acest an, vor susține examenul de Evaluare Națională, respectiv, Bacalaureatul.

Simularea la examenul de Evaluare Națională se va organiza pentru disciplinele limba și literatura română, limba și literatura maternă (pentru elevii aparținând minorităților naționale care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă) și matematică. Prima probă scrisă, la limba și literatura română, va fi pe 4 aprilie, pe 5 aprilie – matematica, iar pe 6 aprilie – limba și literatura maternă. Rezultatele se afișează pe 14 aprilie.

Disciplinele la care se organizează simularea probelor scrise ale examenului de Bacalaureat sunt: limba și literatura română, limba și literatura maternă, matematică, istorie, fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, argumentare și comunicare, psihologie, economie, sociologie, filosofie.

CITEŞTE ŞI: Medic timișorean: „Să revenim la ceea ce ştiam înainte / Să ne împărţim în sănătoşi şi bolnavi, nu în vaccinaţi şi nevaccinaţi”

Pe 28 martie va avea loc proba la limba și literatura română, pe 29 martie – proba obligatorie a profilului, pe 30 martie – proba la alegere a profilului și specializării, iar pe 31 martie – limba și literatura maternă. Rezultatele se vor afișa tot pe 14 aprilie.

Notele obținute de elevii care susțin aceste simulări nu vor fi trecute în catalog decât la solicitarea scrisă a acestora.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *