Blocuri noi într-o localitate din Timiş. Sute de cereri, depuse la primărie

Blocuri noi într-o localitate din Timiş. Sute de cereri, depuse la primărie

Două blocuri de locuințe vor fi gata în acest an la Deta, ambele având câte 32 de apartamente. Primul dintre ele ar putea fi dat în folosință chiar în această primăvară și este destinat tinerilor sub 35 de ani.

Este un imobil ANL, pentru care există circa 500 de cereri, departajarea urmând să se facă în funcție de punctajul stabilit de ANL. Contează, în primul rând, vârsta și locul de muncă în localitate, urmând, apoi, celelalte criterii care vor stabili punctajul final, ce trebuie validat de ANL.

Un alt imobil este pentru locuințe sociale și ar trebui să fie gata până la sfârșitul anului, însă este posibil să se acorde o prelungire de trei luni, întrucât nu se lucrează din cauza frigului.

Proiectele imobiliare nu se opresc, însă, aici. În locația în care se ală blocul ANL va mai fi construit un imobil, destinat angajaților de la insituțiile bugetare din Deta (primărie, școli, poliție, jandarmerie, mai puțin celor din sănătate, pentru care s-a dat în folosință, anul trecut, un bloc cu 16 apartamente).

CITEŞTE ŞI: O rachetă Space X Falcon 9, scăpată de sub control, va lovi Luna. Când va avea loc impactul și de unde se poate observa

”Încercăm să venim în sprijinul celor care doresc să se stabilească în Deta, a tinerilor și a celor care nu au alte posibilități. Mă bucur că am reușit să deblochez situația de la blocul ANL”, a declarat Petru Roman, primarul orașului, care a revenit în funcție după nouă luni de absență, în urma câștigării procesului aflat pe rolul instanțelor timișene.

Roman a precizat că proiectele vor merge mai departe fără probleme, asta și datorită faptului că pentru o bună perioadă în care a fost suspendat, a fost consilierul viceprimarului și a putut urmări cum decurg lucrurile.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *