Bradul uriaș adus de Primărie și amplasat în centrul Lugojului a fost confiscat. Primarul promite totuși că va fi împodobit

brad lugoj

Bradul uriaș adus de Primărie și amplasat în centrul Lugojului a fost confiscat pentru că nu avea aviz de însoțire a mărfii. Polițiștii au luat această măsură, nemaintâlnită până acum în situația unei administrații publice locale. Cu toate acestea însă, bradul se află încă în piața orașului, iar primarul speră să mai stea până după Crăciun, spre ”bucuria copiilor”.

CITEȘTE ȘI: Tensiuni şi jigniri într-o instituţie din Timişoara. Un angajat este persecutat pentru că a vrut să… recupereze un prejudiciu!

Scandalul a începută săptămâna trecută, după ce au apărut imagini cu bradul uriaș târât pe asfalt dintr-o remorcă. Crengile sale au avariat ți câteva mașini, iar polițiștii l-au oprit pe conducătorul autocamionului cu remorcă. În afară de faptul că omul nu a putut prezenta actele de proveniență ale bradului, polițiștii au constatat că rulota nu avea Inspecție Tehnică Periodică și nici asigurare, motiv pentru care șoferul a primit o amendă de 4178,5 lei, iar plăcutele de înmatriculare ale remorcii au fost demontate și confiscate de doi dintre polițiștii de la rutiera.

CITEȘTE ȘI: Este oficial: Cel mai aşteptat program Rabla a intrat în vigoare. Cum puteţi lua vouchere pentru a vă schimba frigiderul, maşina de spălat sau electrocasnicele vechi

De atunci si pana acum, bradul a fost instalat in piata publica. Pentru a rezolva intr-un fel problema, bradul confiscat a fost cedat Directiei Silvice care, conform Lugoj Online, l-a transferat in acte … Primariei, astfel că acesta a rămas până acum în Piața Drăgan, arată lugojonline.ro Primarul Francisc Boldea (PSD) a declarat ca bradul va fi totuși împodobit, de dragul copiilor, chiar dacă este vorba despre un bun confiscat.

„O sa punem ceva în el, ce-o sa le spunem la copii? Ca nu o sa punem nimic în el? Așa o să le spunem la copii? Nuu! O sa punem în el!”, a spus edilul, scrie libertatea.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Bradul uriaș adus de Primărie și amplasat în centrul Lugojului a fost confiscat. Primarul promite totuși că va fi împodobit

  1. M-am linistit citind articolul, din titlu se poate intelege ca primarul va fi impodobit 🙂 Lasand gluma la o parte, sa va fie rusine, administratia locala ar trebui sa fie prima care sa respecte legile! Cand cer aprobare sa fac o mica modificare la casa (casa mea, banii mei) ma purtati pe drumuri si scoateti din toate sertarele legi si hotarari pe care trebuie sa le respect pentru a obtine aprobarile necesare. Ati trimis un idiot sa zgarie masinile de pe strada, ati instalat un brad taiat haiduceste si transportat hoteste, ca la noi la nimeni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *