Bonnie și Clyde de România, care au provocat o explozie la un bancomat din Arad și au încercat un jaf la Timișoara, prinși de polițiști! Cine sunt hoții (video)

infractori arad

Hoții care au furat sute de mii de lei după ce au aruncat în aer un bancomat din Arad, au fost prinși de polițiști, în urma unei mobilizări impresionante de forțe. Ei sunt soț și soție și „lucrau” împreună.

CITEȘTE ȘI. Dumbrăvița, subiect de breaking news? Curtea de Apel Timișoara va decide dacă un bloc nou construit trebuie demolat sau nu

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Arad au efectuat ieri, 11 martie, trei percheziții pe raza județului Arad, la locuințele unor persoane bănuite de furt calificat și distrugere. Aici au fost descoperite și ridicate mai multe instrumente de spargere, două butelii de oxigen și acetilenă, racordate la furtunuri cu regulator de gaz cu manometre, și un cablu electric cu electroșoc, confecționat artizanal, informează IPJ Arad.

În urma investigațiilor a reieșit că, în perioada 6 – 14 ianuarie, persoanele vizate ar fi încercat să sustragă bani dintr-un ATM din Timișoara, iar la data de 14 ianuarie, ar fi sustras 424.880 de lei din interiorul unui bancomat din Arad, în urma provocării unei explozii care a distrus ATM-ul.


bianca dragusanu 1CITEȘTE ȘI: Imagini uluitoare din casa Biancăi Drăgușanu. Cum arată penthouse-ul de lux în care s-a mutat (video)

 

 


De asemenea, după ce un bărbat a fost depistat în municipiul Arad, a fost indisponibilizat autoturismul folosit la săvârșirea faptelor.

Bărbatul și femeia au fost reținuți, pe baza de ordonanță de reținere, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

Este vorba despre Ritan Ioan Flavius, de 32 de ani și Ritan Claudia, de 28 de ani. El are domiciliul în Semlac, județul Arad, iar ea în Dumbrăvița, județul Timiș.

În investigațiile desfășurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad și sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale, au fost angrenați și polițiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor, Direcția Operațiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române, precum și de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Arad și de la inspectoratele de poliție din județele Timiș, Bihor, Maramureș, Cluj, Brașov, Argeș și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, conform newsar.ro.

Foto: specialarad.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *