Imagini uluitoare din casa Biancăi Drăgușanu. Cum arată penthouse-ul de lux în care s-a mutat (video)

Bianca Drăgușanu s-a mutat de curând într-o nouă casă, un penthouse luxos situat la etajul 25 al unui bloc nou din Capitală. Cu această ocazie, vedeta a postat un clip video în care le arată fanilor câteva cadre din apartamentul ei.

Bianca Drăgușanu locuiește acum într-un complex rezidențial nou situat foarte aproape de centrul Bucureștiului. Penthouse-ul pe care l-a închiriat a fost subiect de presă acum câțiva ani tocmai pentru că este unic și deosebit de luxos.

Aflat la etajul 25, este cel mai înașt penthouse din București și are o priveliște unică, ce poate fi admirată de pe terasele care însumează nu mai puțin de 209 metri pătrați.

Suprafața totală a apartamentului este de 511 metri pătrați împărțiți pe două nivele. Apartamentul aparține unui om de afaceri australian care l-a cumpărat acum câțiva ani cu 372.000 de euro.

El a mai adăugat încă un etaj, cu ajutorul unei cunoscute arhitecte, iar acum casa valoarează jumătate de milion de euro. Apartamentul în care locuiește acum Bianca are patru dormitoare, patru băi și două livinguri, scrie unica.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Imagini uluitoare din casa Biancăi Drăgușanu. Cum arată penthouse-ul de lux în care s-a mutat (video)

  1. Sincer sa fiu… am fost surprins… de pretul mic al apartamentului de la etajul 25 … Plus faptul ca proprietarul a avut voie sa mai adauge un etaj !?! o surpriza si mai mare, nici vorba…
    Sint curios ce face Bianca – toti locuitorii blocului – daca lifturile sint in reparatie / defecte…?! ca-n Romania…
    In afara de peisaj, o astfel de locuinta nu reprezinta nici un avantaj (in Romania) !… mai degraba, un dez…
    ca atare, nu exista motive s-o invidiem pe Bianca…!
    Ba, un alt avantaj e faptul ca cine sare/cade de la etajul asta e mai mult decit probabil, mort.

Lasă un răspuns