Blonda și bruneta de la Drept au picat proba scrisă a concursului pentru șefia Protecției copilului

Blonda și bruneta de la Drept au picat proba scrisă a concursului pentru șefia Protecției copilului

Nu s-au aliniat astrele pentru nici una dintre cele două candidate la funcția de director general al DGASPCT, despre care am scris în articolul publicat în 7 februarie și intitulat “Blonda și bruneta de la Drept se duelează pentru șefia Protecției Copilului Timiș”.

La proba scrisă a concursului de promovare, susținută marți, 15 februarie, nici directorul executiv Monica Trușcă (verișoara pesedistului Călin Dobra, fost președinte al Consiliului Județean Timiș, instituția tutelară a Protecției Copilului), nici actualul director general interimar, Elena Apostol, nu a reușit să obțină cele minimum 70 de puncte necesare pentru a accede în etapa următoare, a interviului.

Pentru că numele celor două candidate nu au fost făcute publice, nu știm cine a obținut 41 de puncte și cine a acumulat 47 de puncte, dar asta contează mai puțin.

Ceea ce contează mai mult este că o candidată care a obținut mult sub nota de trecere va ocupa, în continuare, funcția de director general, deși pălăria se dovedește a fi mult prea mare pentru dumneaei…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Blonda și bruneta de la Drept au picat proba scrisă a concursului pentru șefia Protecției copilului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *