Raed Arafat, despre ridicarea unor restricții: „Suntem pe un trend de scădere și ultimul lucru pe care îl vrem este să stricăm momentul ăsta”

Raed Arafat, despre ridicarea unor restricții: "Suntem pe un trend de scădere și ultimul lucru pe care îl vrem este să stricăm momentul ăsta"

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, marți, la Antena 3, despre eliminarea restricțiilor din pandemie, că deși situația epidemiologică este din ce în ce mai bună, totuși nu este un moment bun pentru ridicarea măsurilor anti-coronavirus pentru că pandemia încă nu s-a terminat în România.

„Suntem pe un trend de scadere si ultimul lucru pe care il vrem este sa stricam momentul asta si sa incepem iar sa crestem. Mai avem ceva pana ajungem la masurile de relaxare. Azi am fost la 20 si ceva de mii de cazuri, un numar important de decese, trebuie sa vedem ce se intampla mai departe”, a spus Arafat.

CITEȘTE ȘI: Blonda și bruneta de la Drept au picat proba scrisă a concursului pentru șefia Protecției copilului

Întrebat când se vor redeschide discotecile, acesta a răspuns: „Cand discutam de cifre scazute. Noi speram ca anul acesta vom vedea aceste lucruri. Anul acesta poate fi si martie-aprilie. Totul e optimist acum, vedem ca scade, dar mi-e teama ca lumea sa nu spuna ca ‘Gata, s-a rezolvat’, cand noi vedem ca mai e un pic, inca mai trebuie sa vedem ca scade. Norocul nostru e ca aceasta varianta e mai putin agresiva”, conform stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns