Biroul mobil al Poliției Locale s-a mutat în zona Dâmbovița

politia locala segway

După ce timp de două săptămâni biroul mobil al Poliției Locale Timișoara a fost prezent în cartierul Dacia, în apropierea parcului din cartier, acesta s-a mutat în zona Dâmbovița, la intersecția bulevardului cu același nume cu strada Ana Ipătescu.

Polițiștii locali, cu o autoutilitară, vor fi prezenți în cartier pe două schimburi și vor prelua sesizări de la cetățeni, luând totodată măsurile legale acolo unde situația o impune, conform atribuțiilor Poliției Locale.  Neregulile semnalate care nu intră în competența acestora vor fi direcționate către instituțiile abilitate.

Ideea înființării unui astfel de birou a fost pusă în practică în urmă cu două săptămâni și a venit ca urmare a solicitării tot mai multor cetățeni de a fi prezenți în cât mai multe zone, pe lângă acțiunile punctuale organizate
periodic în cartierele orașului. În prima fază polițiștii locali s-au aflat în zona Dacia, unde au primit multe sesizări,
în majoritate pe linie de parcări neregulamentare, resturi aruncate pe spațiile verzi sau între blocuri. Polițiștii locali le-au dat informații cetățenilor cu privire la diferite aspecte legate de legislație, fiind înmânate și pliante informative cu atribuțiile Poliției Locale, cu datele de contact ale instituției și cu prevederile legale pe domenii de activitate.
Biroul mobil se va deplasa și în celelalte cartiere, urmând ca acest lucru să fie anunțat din timp astfel încât cetățenii să știe unde să apeleze la polițiștii locali mai aproape de ei, în cartierele în care locuiesc.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Biroul mobil al Poliției Locale s-a mutat în zona Dâmbovița

Lasă un răspuns